Teamleider Ziekenhuis Nij Smellinghe 11-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Teamleider Ziekenhuis Nij Smellinghe 11-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij MCLMCL ziekenhuis Leeuwarden vrijwilligers op de gang

Vrijwilliger - Teamleiders voor enkele vrijwilligersteams MCL

Salaris FWG Vrijwillig

Arbeidscontract 0+ uur per week

Salaris FWG Vrijwillig

Arbeidscontract 0+ uur per week

Heb jij affiniteit met de zorg, kun je goed luisteren en heb je tijd om vrijwilligerswerk bij ons te doen? Wil jij deel uitmaken van het zorgteam én het vrijwilligersteam? Het MCL begeleidt patiënten elke dag warm en bevlogen en biedt de best mogelijke zorg. Vrijwilligers zijn aanvullend op de zorg en kunnen hen, waar mogelijk, ontlasten door de patiënten aandacht te geven. Gastvrijheid in het MCL vinden we belangrijk en vrijwilligers kunnen dit bieden. Kom vrijwilligerswerk bij ons doen en maak deel uit van #teamMCL!

Jij bij MCL

Als teamleider van een vrijwilligersteam ben je - samen met iemand anders - de drijvende kracht achter het team. Je inspireert en zet mensen in hun kracht, je faciliteert en houdt nauw contact met de verschillende teamleden. Je bent de schakel tussen het team en het MCL; de coördinator én de teammanagers zorgprocessen. Samen met nog 17 andere teamleiders vorm je een sterk team en zorg je er voor dat de gastheren en -vrouwen van jouw team hun vrijwilligerswerk op een plezierige wijze kunnen doen. Voor diverse bestaande teams zoeken we teamleiders die goed kunnen organiseren en coördineren en over een flinke dosis mensenkennis beschikken.

'Ik krijg energie van alles wat onze vrijwilligers in het MCL kunnen betekenen voor mensen die gespannen naar het ziekenhuis komen. Het is goed dat we dát kunnen bieden!

''MCL ziekenhuis Leeuwarden vrijwilliger

Auteur: Monique van den Brink Functie: Teamleider ontvangst en werving & selectie

Vrijwilliger zijn bij #teamMCL betekent:

 • Samen met vele andere vrijwilligers actief zijn.
 • Zorgen voor een gastvrije ontvangst en aandacht voor onze patiënten.
 • Deel uitmaken van het geheel.
 • Horen, zien en helpen, maar ook gehoord, gezien en geholpen worden.
 • We bieden informatie / training / rondleidingen / eindejaarsgeschenk / reiskostenvergoeding.
 • En natuurlijk wordt je ingewerkt, zodat je je thuis voelt in MCL.

Jouw afdeling en collega's

Er zijn meerdere vrijwilligersteams op verpleegafdelingen en diverse teams die een rol hebben in de eerste ontvangst bij polikliniekbezoek of opname. Als teamleider maak je deel uit van een apart (teamleiders) team dat onderling contact heeft en ervaringen uitwisselt. Je hebt nauw contact met de coördinator vrijwilligerswerk MCL en de teammanager zorgprocessen van de afdeling waar jouw vrijwilligersteam actief is. Door het MCL wordt je goed gefaciliteerd en krijg je ruimte om jouw team vorm te geven en mee te denken met ontwikkelingen in de zorg. Veel organisatorische zaken kunnen vanuit huis worden geregeld. De meeste teams zijn zelfsturend, maar aandacht is altijd gewenst en maakt alles een beetje mooier!

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar enthousiaste teamleiders met affiniteit met de zorg, een gezonde dosis mensenkennis en inspirerend leiderschap. Je kunt goed luisteren en bent altijd respectvol naar patiënten, bezoekers en collega's. Je kunt goed samenwerken met andere teamleiders, gastheren / -vrouwen en verdeelt onderling de diverse taken.

 • Je bent bereid je gemiddeld één dag per week te verbinden aan een team.
 • Je bent bereid ten minste één keer per twee jaar instructie te volgen op gebied van hygiëne, AVG, Arbo en Veiligheid
 • Je bent bereid ten minste eens per jaar - samen met je medeteamleider - een informeel teamoverleg én een teamuitje te organiseren voor jouw vrijwilligersteam

Neem dan contact op met . Zij vertelt je graag meer.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLeider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheTelecom
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/vrijwilliger---teamleiders-voor-enkele-vrijwilligersteams-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.