Orthopedagoog ZZP Maandag 08-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Orthopedagoog ZZP Maandag 08-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als orthopedagoog ZZP’er werk je op zelfstandige basis en ben je verantwoordelijk voor het bieden van begeleiding en behandeling aan cliënten. Je voert diagnostisch onderzoek uit, stelt behandelplannen op en biedt individuele begeleiding. Daarnaast werk je nauw samen met andere professionals, zoals psychologen, maatschappelijk werkers en of leerkrachten. Je krijgt de mogelijkheid om door middel van verschillende projecten binnen de jeugdzorg, ggz of gehandicapten zorg ervaring op te doen. Als orthopedagoog ben jij inzetbaar in verschillende doelgroepen.

Verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek en het opstellen van behandelplannen.
 • Individuele begeleiding bieden aan cliënten en hun families.
 • Zelfstandig werken en je eigen praktijk runnen.
 • Netwerken en samenwerken met andere zorgprofessionals.

Wat bieden wij

 • Het tarief is in overleg met jou
 • Vanuit een projectovereenkomst als ZZP'er bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij de arbeidsmarkt verkennen en in korte tijd meer ervaringen opdoen.
 • Een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en bloeien.
 • Ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. 

Functie eisen

 • Afgeronde masteropleiding in de orthopedagogiek.
 • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er.
 • Ervaring met diagnostiek en behandeling van gedrags- en ontwikkelingsproblemen.
 • Flexibel, zelfstandig en ondernemend.
 • SKJ registratie

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Orthopedagoog ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]3100 – 5900
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216016?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.