ZZP begeleider Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. ZZP begeleider Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Jij bent een échte zorgtijger, iedere tijd die jij hebt plan je zo efficiënt mogelijk in om nét dat stukje extra te kunnen betekenen voor de cliënten. Daarom ben jij natuurlijk ZZP’er geworden. Uiteraard begrijpen wij bij Maandag ook dat het spannend is om je zekerheid volledig op te geven, daarom maakt het bij ons niet uit of je volledig ZZP bent, of dat je dit combineert met jouw baan in loondienst. Wij helpen je graag een handje met ons breed opgebouwde netwerk!

Maandag is een van de grootste detacheerders van Nederland, binnen de zorg hebben wij inmiddels goede relaties opgebouwd met opdrachtgevers door heel Friesland. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar jouw krachten en interesses liggen binnen de zorg. Samen met jou gaan op zoek naar een uitdagende opdracht, wij doen waar wij goed in zijn, en zo doe jij dat op jouw manier in het werk met cliënten die bijvoorbeeld een LVB, EMB of IBG hebben.

Lijkt het jou interessant om eens met ons te sparren over het werken als ZZP’er via Maandag en beschik jij over het volgende? Solliciteer dan snel!

Functie eisen

  •    Zorg gerelateerde opleiding MBO niveau 3, 4 of HBO.
  •     Geldige KVK registratie;
  •    Flexibel inzetbaar op onregelmatige tijden;

Wat bieden wij?

  •      Handvaten om je netwerk uit te breiden;
  •       Een tarief in overleg;
  •        Persoonlijke sparringpartner vanuit Maandag om jou wegwijs te maken in de wereld van ZZP’ers;
  •       Flexibele zekerheid, wij werken op projectbasis. Hierin varieert de projectduur tussen de twee maanden en anderhalf jaar. 

Over het bedrijf

Bij Maandag geven wij iedereen de unieke om zich op zijn eigen manier te ontwikkelen. Op het project waar jij aan de slag gaat krijg je de kans om jouw passie voor de zorg verder te kunnen ontplooien. Wij willen jou als professional mee nemen in onze maandag® cultuur, daarom organiseren wij voor onze professionals de leukste events en netwerkborrels!

Ben jij degene naar wie ik opzoek ben? Dan kan ik niet wachten jou te ontmoeten.

Ik zet de koffie alvast klaar!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de ZZP begeleider die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]30 – 45
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensheleen.post@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108174123?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.