Bestuurslid V.V. St. Annaparochie 14-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Bestuurslid V.V. St. Annaparochie 14-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

15-04-2024

Kom jij het bestuur van vv St.-Anna versterken?

vv St-Annaparochie is een gastvrije vereniging waar plezier, sportiviteit, ontwikkeling en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Dit bereiken we door te zorgen voor een mooie accommodatie, goede trainers, veel activiteiten en het koesteren van onze vrijwilligers. De club heeft door zijn multifunctionele complex een centrumfunctie in het dorp.

Wij zijn op zoek naar versterking van ons bestuur op meerdere vlakken; personen die samen met de overige bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden vorm willen geven aan de continuïteit en de optimalisering van onze voetbalvereniging.
Waarom je zeker moet overwegen om bestuurslid te worden

  • vv St.-Anna is een ambitieuze en gezellige voetbalclub. De leden en vrijwilligers van onze mooie club zullen je ontzettend dankbaar zijn
  • Als bestuurslid sta je mede aan het stuur van de ontwikkeling van vv St.-Anna
  • Bij ons kun je je talent als bestuurder verder ontwikkelen
  • Een unieke kans om inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van een voetbalvereniging
  • Je werkt nauw samen met een enthousiaste en betrokken groep vrijwilligers

Wat zoeken we?

Spreekt bovenstaande jou aan dan gaan we graag met je in gesprek om te horen waar jou interesses en wensen liggen. Er zijn verschillende onderwerpen waarin jij je kan gaan vastbijten en waarmee jij daadwerkelijk een waardevolle bijdrage kan gaan leveren binnen onze mooie vereniging. Denk bijvoorbeeld aan het coördineren van het materiaal en de kleding. Maar ook bijvoorbeeld op het gebied van vrijwilligers, voetbal technische zaken of secretarieel is genoeg te doen. Het is een pre als je enige kennis op het gebied van voetbal hebt.
Interesse?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze via [email protected] of . Natuurlijk mag je ook één van de andere bestuursleden benaderen.
Wij horen graag van je. Er is veel mogelijk en je bent zeer welkom!


* = verplicht

VacatureTitelBestuurslid Kom jij het bestuur van vv St.-Anna versterken?Activiteitencommissie De Activiteitencommissie zoekt versterking!Speler / speelster Dames, komen jullie bij ons voetballen?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelScheidsrechter
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieSt.-Annaparochie, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vvstanna.nl/815/7526/kom-jij-het-bestuur-van-vv-st-anna-versterken/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.