Juridisch Adviseur RO Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Juridisch Adviseur RO Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

💶 €3090 - €4671

Wat ga je doen als juridisch adviseur RO?

Als Juridisch Adviseur RO ben je binnen het team planontwikkeling verantwoordelijk voor diverse ruimtelijke projecten, naar aanleiding van particuliere verzoeken en herzieningen van ruimtelijke plannen. 

 • Verstrekken van informatie op het gebied van ruimtelijke ordening aan inwoners en bedrijven en helder uitdragen van het gemeentelijk beleid;
 • Adviseren van management en bestuur in brede zin over het ruimtelijk ordeningsbeleid, bestemmingsplannen en andere ruimtelijke procedures;
 • Begeleiden van de wijzigings- en afwijkingsprocedures op grond van de Wro;
 • Behandelen van (complexe) juridische vraagstukken;
 • Naar aanleiding van een verzoek advies voorleggen aan het college en/of de gemeenteraad op het gebied van de ruimtelijke ordening.

Ook ben je bezig met het organiseren van en deelnemen aan in- en externe overlegverbanden met diverse externe partijen als ingenieursbureaus, architectenbureaus, aannemers, waterschappen, rijks- en provinciale overheden, regionale samenwerkingsverbanden, bedrijven, burgers en andere partijen met als doel om gezamenlijk tot een goed plan te komen. Voor overleggen of andere belangrijke afspraken ben je op kantoor maar de rest van de tijd is er ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Functie eisen

Je sterke punten. Daar houden we van.

Wie niet? Maar wat is nou echt belangrijk als juridisch adviseur ro? Communicatief vaardig en analytisch sterk zijn waarschijnlijk heel logisch, maar ook doelgericht, beslissingen durven nemen en kritisch meedenken zijn van grote waarde! 

Waar wij verder heel blij van worden.

 • Je hebt minimaal een afgeronde WO opleiding op het gebied van Rechten, Ruimtelijke Ordening en Planologie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als juridisch beleidsadviseur ruimtelijke ontwikkeling in de afgelopen 5 jaar;
 • Je beschikt over kennis omtrent relevante wet- en regelgeving. Betreft de Wet ruimtelijke ordening en Wet algemene bepaling en Omgevingsrecht;
 • Je hebt kennis van de nieuwe Omgevingswet.

Waar we jou blij mee maken.

 • Een uitdagende functie in jouw regio bij een overheidsinstantie;
 • Een salaris tussen de €3090-€4671;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Dertiende maand;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;
 • Vrijblijvende netwerkbijeenkomsten van club Maandag®;
 • Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Durf jij het aan?

Laat ons niet langer in spanning, maar reageer direct. Toch nog wat vragen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag! 

Over het bedrijf

Hallo Maandag®

Wij vinden goede arbeidsvoorwaarden net zo belangrijk als werkgeluk. Zweverig? Misschien een beetje, maar zeker waar! We komen daarom graag met jou in gesprek over wat je nou écht belangrijk vindt in een functie, zodat we ook hier een rol voor je in kunnen spelen. Daarnaast bieden we een goed salaris, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Juridisch Adviseur RO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJuridisch, Rechtskundig Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenssabine.visser@maandag.nl , 31620163566 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108140192?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.