Rijinstructeur Quick 14-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Rijinstructeur Quick 14-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

RAZEND SNEL JE RIJBEWIJS

Start een Whatsappgesprek

Bellen?

X

Meld je aan

Eisen rijinstructeur worden

Zie jij je straks als rijinstructeur al in een lesauto rijles geven? Dat is een goed voornemen, want de vraag naar rijlessen en instructeurs is groot. Het is wel belangrijk dat je weet welke eisen er zijn om als rijinstructeur aan de slag te gaan. Lees hier alles over de eisen om een rijinstructeur te worden en bereid je voor op het waarmaken van je droom.
Bel:

Eigenschappen van een rijinstructeur

Het is belangrijk dat je over een aantal eigenschappen beschikt om een goede rijinstructeur te worden . Je zit namelijk samen met je leerling in de kleine ruimte van een lesauto met als doel rijles geven. Daarvoor is het van belang om communicatief vaardig te zijn, want dat maakt het gemakkelijk om kennis op een duidelijke manier over te dragen. Het helpt ook als je sociaal vaardig en geduldig bent, want iedere leerling is anders.

  • Communicatieve eigenschappen
  • Sociaal vaardig
  • Geduldig

Verklaring omtrent gedrag

Met betrekking tot rijinstructeur worden en de eisen geldt dat je in ieder geval een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig hebt. Uiteraard spreekt het voor zich dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Ten aanzien van de eisen voor rijinstructeur is het ook zo dat je minimaal over een lbo-diploma of vmbo-diploma dient te beschikken, gecombineerd met een mbo-werk- en denkniveau.

  • Geldig rijbewijs
  • VOG
  • Lbo/vmbo-diploma
  • Mbo-werk- en denkniveau
  • Geschiktheidstest

Neem direct contact op met Quickpro als je straks graag rijles wilt geven. Je hebt bij ons de mogelijkheid een opleiding te volgen om daarna snel met werkgarantie aan te slag te gaan. Met de juiste motivatie ben je binnen 5 tot 8 maanden geslaagd en voldoe je aan alle eisen om een rijinstructeur te zijn.

Bel:

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

Rijinstructeur worden

Wij helpen je meteen verder.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRij-instructeur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://quickpro.nl/opleiding-rijinstructeur/eisen-opleiding/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.