Enthousiaste Medewerkers Housekeeping Van der Valk 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Enthousiaste Medewerkers Housekeeping Van der Valk 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Hotel Sneek

Menu

Hotel Sneek

Hotel naam Hotel Sneek Adres Burgemeester Rasterhofflaan 1 Postcode en plaats 8606KZ Sneek Locatie Open in Google Maps

 1. Sneek
 2. Fulltime & Parttime
 3. Middelbaar onderwijs

Introductie

Voor Hotel Sneek zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers housekeeping die ons team van komen versterken. De hotelkamer is natuurlijk het visitekaartje van het hotel. Samen met het team ben je in staat om elke nieuwe hotelgast te laten genieten van hun overnachting.

 1. Beschrijving

  Als housekeeper maak je met behulp van schoonmaakmiddelen de hotelkamers weer gereed voor een volgende gast. Je zorgt ervoor dat de bedden worden verschoond, de badkamer weer tiptop in orde is en dat de guest supplies worden aangevuld.

  Ben je flexibel inzetbaar, zowel doordeweeks als weekend en natuurlijk feestdagen? Heb je er geen moeite mee dat er geen vaste eindtijd is? Ben je in staat om zelfstandig als om samen te werken?

  Ben je alleen in het weekend beschikbaar? Of ben je juist in de zomervakantie beschikbaar? Solliciteer dan ook! Ook jullie zijn van harte welkom om deel uit te maken van ons team.

  Dan zijn we op zoek naar JOU!

  Fulltime - Weekendkracht - Vakantiekracht

  Wil jij graag deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct. Stuur je sollicitatie + CV naar . Wie weet zien we je binnenkort. Tot dan!


  Jaquet & De Groot is al 14 jaar specialist in de hotel schoonmaak. De tevredenheid van de klant is de drijfveer van de organisatie. Tot haar klanten behoren dan ook enkele van de meest gerenommeerde 5*hotels van Nederland.

 2. Arbeidsvoorwaarden

  Fulltime & Parttime

 • Contact

  Hotel naam Hotel Sneek Adres Burgemeester Rasterhofflaan 1 Postcode en plaats 8606KZ Sneek Telefoon Tel E-mailadres Website www.hotelsneek.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Housekeeping
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hotelsneek.nl/vacatures/medewerker-huishouding/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.