Teamleider in de GGZ Maandag 21-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Teamleider in de GGZ Maandag 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Teamleider GGZ ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van een team gedreven professionals binnen een grote GGZ instelling. Je zorgt voor de optimale samenwerking en bent in staat het beste uit je team te halen. Daarnaast draag je zorg voor het opstellen en bewaken van behandelplannen en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geboden zorg. Je bewaakt de voortgang van de behandelingen en stuurt bij waar nodig.

Naast het leiding geven aan het team, onderhoud je nauw contact met anderen betrokkenen. Je hebt een proactieve houding en speelt in op de ontwikkelingen binnen de GGZ. Samen met je team ga jij voor succes en blijf je werken aan het verbeteren van de zorgprocessen en de kwaliteit van de zorgverlening.

Functie eisen

  • Je hebt een HBO-opleiding afgerond, aangevuld met een managementopleiding is een pré;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende in de GGZ;
  • Affiniteit met de GGZ;
  • Beschikbaarheid van 24-36 uur per week;
  • Rijbewijs B;
  • ZZP'ers zijn ook welkom om te reageren.

Over het bedrijf

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature of heb je vragen? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met mij op via +31 6 16 03 69 84

of mail mij op lianne.bosma@maandag.nl.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Teamleider in de GGZ die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider
Indicatie salaris (min – max]3799 – 5452
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 40
Contactgegevenslianne.bosma@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217344?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.