Backend Developer Wierenga & De Graaf B.V. 25-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Backend Developer Wierenga & De Graaf B.V. 25-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Serious games maken, e-learnings ontwerpen en online tools ontwikkelen. Als developer bij Klare Koek doe je het allemaal met evenveel liefde. Telkens een andere klus en dus nooit verveling. Het is de afwisseling die je zoekt als developer. 

Als backend developer bij Klare Koek raak je ook wel eens een HTML bestandje aan. Maar alleen om wat structuur op te zetten en niet om kleurtjes toe te voegen. Daar heb je je collega's voor. Jij weet als geen ander de verschillen tussen een BelongsToMany en HasOne, en kan dat goed uitleggen. 

Wat wij jou bieden

Wij staan achter je, maar niet om over je schouder mee te kijken. We investeren in jouw skillset voor de toekomst en zijn er altijd om je te helpen als persoonlijke omstandigheden even in de weg zitten. We werken hard, maar niemand staat op de stopwatch bij te houden hoe laat je binnenkomt en we proberen onze dagen niet als ‘werk’ te laten voelen (dat lukt meestal ook trouwens). We bieden je enorme variatie in projecten en we doen dingen hier als team.

Wat je zwart op wit krijgt?

 • Onbeperkte vakantiedagen en we sturen je met kerst verplicht twee weken op vakantie.
 • Tijd en ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Twee-wekelijkse "CodeKlets", maandelijks teamoverleg en verschillende teamuitjes.
 • Verzorgde lunch op kantoor.
 • Een prettige werkplek inclusief laptop.
 • Zijn de jaarcijfers goed? Dan krijg jij wat extra's van ons, wel zo eerlijk

Jij bent

Gewoon een sociaal mens. We willen het wel gezellig hebben met elkaar. Je maakt gemakkelijk een babbeltje met je collega’s en opdrachtgevers. Je bent leergierig, werkt graag samen en vindt het leuk dat jouw projecten een maatschappelijke impact hebben. Je kunt als developer waarschijnlijk overal aan de slag, maar jij wil graag het verschil maken met jouw code.

Wat we verder graag op jouw cv zien?

 • Dat je (natuurlijk) werkt met Git, Composer, NPM, Node en dat soort handige dingetjes. 
 • Het echte werk met Laravel, Docker en GraphQL.
 • Ervaring met een JS framework zoals Angular (React of Vue tellen we ook goed).
 • Nice to have: Ervaring met AWS, CI/CD of DevOps.

Wat ga jij doen?

Je werkt bij ons altijd aan projecten met maatschappelijke impact. Of je nu bezig bent met een nieuwe tool voor het onderwijs of verandertrajecten makkelijk implementeerbaar maakt met serious games. Je zoekt bij ieder project naar de beste oplossing en neemt geen genoegen met ‘de vorige keer werkte dit toch ook?’. Als het niet uitdagend is, doe je jezelf namelijk tekort. Verder ga je bij Klare Koek elke dag meer leren over jouw vak. Als je even iets niet weet, creëer je voor jezelf een trainingsprogramma.

Klare Koek

De wereld is complex. En daar hebben we zelf met elkaar voor gezorgd. De complexiteit van de wereld is hard toegenomen maar het IQ van de gemiddelde mens niet. Dat gaat botsen, sterker nog, het is al gebotst. Digitalisering en automatisering van informatie betekent naast de vele voordelen ook grote groepen buitensluiten. Een treinkaartje kopen en tegen de verkoper zeggen waar je naartoe wilt kan op veel plekken niet meer. Maar ook veel overheidsdiensten gaan over op digitaal. Dat is de toekomst, dat is efficiënt.

Als Klare Koekers zijn we bewust. Bewust van elkaar, onze omgeving en onze nalatenschap. We sluiten niemand buiten. We zijn elke dag minimaal 15 minuten alleen met onze gedachten voor reflectie, bezinning en een boost in creatieve oplossingen. We helpen elkaar in goede en slechte tijden. Klare Koek is geen pet die je opzet. Het is onderdeel van wie je bent. Wij maken de wereld simpeler, leuker en toegankelijker voor iedereen.

Kom gewoon bij ons werken joh!

De hele tekst gelezen en nog steeds enthousiast? Dan is het tijd om te solliciteren. We kunnen je hulp goed gebruiken. Neem even contact op met Rutger Balk via 06 236 527 58 als je vragen hebt. Wil je direct solliciteren? Mail dan even je cv naar solliciteren@wierenga-degraaf.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBackend Developer
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)7 – 40
Contactgegevensleo@wierenga-degraaf.nl , onbekend https://www.wierenga-degraaf.nl/
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn, ICT
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wierenga-degraaf.nl/vacature/backend-developer-32-40-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.