Basispsycholoog Forte GGZ 27-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Basispsycholoog Forte GGZ 27-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Forte GGZ

Omdat u het anders zou willen. Forte GGZ

Basispsycholoog Leeuwarden

Voor onze locatie in Leeuwarden zoeken wij een enthousiaste en ondernemende basispsycholoog. Kom jij met jouw passie voor het vak het verschil maken voor onze cliënten?

Jouw werk als basispsycholoog

Cliënten tussen de 18 en 70 jaar komen bij ons met uiteenlopende klachten, onder andere depressie, angst, trauma en persoonlijkheidsstoornissen. Als basispsycholoog werk je in een multidisciplinair team met gezondheidszorgpsychologen, klinisch psychologen, psychiaters en andere behandelaren aan de beste zorg voor onze cliënten. Jouw werk bestaat onder andere uit het voeren van intakegesprekken, diagnostisch onderzoek en het geven van (groeps)behandelingen onder supervisie van de regiebehandelaar.

Dit zoeken we

In verband met de bezetting op onze locatie in Leeuwarden, zoeken we iemand die in ieder geval kan werken op de vrijdag. De andere werkdagen zijn in overleg bespreekbaar. Herken jij jezelf daarnaast in onderstaand profiel? Dan zoeken we jou:
  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding psychologie
  • Je hebt ervaring met (semi)gestructureerde diagnostiek
  • Ervaring met en kennis van CGT is een pré
  • Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring of alternatief volgens het ZPM
Als jij beschikt over bovengenoemde werkervaring en competenties, dan vinden we het fijn als je je interesse bij ons kenbaar maakt. We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) als je bij ons komt werken.

Dit bieden we

Forte GGZ biedt je een uitdagende functie met een fijne werkomgeving en enthousiaste collega's. We blijven doorlopend in gesprek over jouw ontwikkeling. Samen onderzoeken we je vakgerichte en persoonlijke ontwikkelvragen. We hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast krijg je bij ons:
  • een uitdagende functie voor 24-32 uren per week
  • een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren
  • salaris conform CAO GGZ FWG 60, passend bij je opleiding en ervaring
  • ruime verlofmogelijkheden, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en een goed geregeld pensioen

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Tom Stehouwer. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij de afdeling HR. Beide te bereiken via .

Enthousiast?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je degene die ons team komt versterken? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur je motivatie en CV naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBasis Psycholoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://forteggz.nl/vacatures/basispsycholoog-leeuwarden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.