GZ-psycholoog Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. GZ-psycholoog Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als GZ-psycholoog bij Maandag® bieden wij jou een groot scala aan opdrachtgevers binnen de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en GGZ. Voor jou de ideale mogelijkheid om je werk als GZ-psycholoog binnen verschillende doelgroepen uit te voeren. Wij luisteren naar jouw wensen en ambities en zorgen voor een afwisselende invulling van jouw carrière. Je gaat een (vast) dienstverband aan bij Maandag® met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. We gaan samen op zoek naar mooie opdrachten die bij jou passen. Dit kunnen tijdelijke functies zijn maar ook zeker voor langere perioden. 

Wie ben jij?

Je houdt van afwisseling, bent flexibel en kunt zelfstandig te werk gaan binnen een multidisciplinair team. Als GZ-psycholoog voer je diverse diagnoses en behandelingen uit binnen de desbetreffende organisatie. Met jouw expertise en verschillende therapievormen ben je breed inzetbaar op verschillende problematieken. Geen dag is hetzelfde en dat is waar jij energie van krijgt!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Diagnostiek en indicatiestelling
 • Behandeling van cliënten met uiteenlopende psychische klachten
 • Opstellen en evalueren van behandelplannen
 • Samenwerken met collega’s, huisartsen en andere zorgverleners
 • Bijdragen aan kwaliteitsverbetering en innovatie binnen de organisatie

Wat bieden wij?

 • Marktconform salaris tussen de €4566,90 – 7132,20 obv 40 uur
 • (Vast) dienstverband bij Maandag®
 • Een vast contactpersoon vanuit Maandag® voor jouw persoonlijke begeleiding
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer
 • Opbouw van vakantiegeld, verlofdagen en pensioen
 • Toegang tot cursussen en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog
 • BIG-registratie
 • Flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector in heel Nederland. Onze recruiters en accountmanagers zijn elke dag op zoek naar de beste match. Door deze goede samenwerking hebben wij mooie relaties opgebouwd met professionals en opdrachtgevers. Bij Maandag® staan wij voor werkplezier. Wij luisteren naar jouw wensen en ambities en kijken samen hoe we hier invulling aan kunnen geven en een bijdrage kunnen leveren aan de bouw van jouw carrière. Klinkt dit als een match made in heaven? Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de GZ-psycholoog die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]4567 – 7132
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216217?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.