Algemeen Fysiotherapeut KNGF 04-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Algemeen Fysiotherapeut KNGF 04-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Gezocht Algemeen Fysiotherapeut

Geplaatst op: 2 mei 2024

Je kunt reageren tot: 13 juni 2024

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN? Algemeen Fysiotherapeut voor onze dynamische praktijk in Bolsward met een enthousiast en gezellig team van collega's.

Bolsward Gezocht Algemeen Fysiotherapeut voor 16-32 uur per week 16-32 uur 1 tot 3 jaar Vast

Gezocht Algemeen Fysiotherapeut voor 16-32 uur per week

Aandacht voor de patiënt met zijn onderliggende problematiek en in goede harmonie samenwerkend aan oplossingen is wat onze praktijk kenmerkt. Wij bieden een vast contract voor 16-32 uur met goede arbeidsvoorwaarden conform de voorgestelde cao-fysiotherapie. Werkdagen en tijden kunnen in overleg worden vastgesteld. We hebben een team waarin de specialisaties manuele therapie, bekken fysiotherapie, kinderfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie zijn vertegenwoordigd. Affiniteit met dry needling en manuele therapie zal goed van pas komen binnen ons aanbod van behandelmogelijkheden maar is geen vereiste. Scholing om kennis en vaardigheden te vergroten wordt door ons actief ondersteunt. Wil jij werken in ons fijne team in een prettige moderne praktijk met goede arbeidsvoorwaarden neem dan vrijblijvend contact op voor verdere informatie met Telefoon: Mail: www.fysiotherapiebolsward.nl

Geplaatst op: 2 mei 2024

Je kunt reageren tot: 13 juni 2024

Geïnteresseerd in deze vacature?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://vacaturebank.kngf.nl/vacatures/maatschap-fysiotherapeuten-bolsw-gezocht-algemeen-fysiotherapeut-6633cc92e9676

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.