Zomerkracht verzorgende IG Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Zomerkracht verzorgende IG Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wat ga jij doen?

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen in zorginstellingen of thuis. Je helpt bij persoonlijke verzorging, voert verpleegtechnische handelingen uit, observeert en rapporteert, biedt begeleiding, werkt samen in een team, doet registratie en administratie, en zorgt voor hygiëne en veiligheid.

Kortom, als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan cliënten, waarbij je hun fysieke, emotionele en sociale welzijn in het oog houdt. Je speelt een belangrijke rol in het bevorderen van hun kwaliteit van leven en het bieden van comfort en zorg op maat.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een marktconform salaris tussen de €2500 en €3200 obv 40 uur;
 • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,23 per kilometer;
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelingen? Bij ons kun je gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy;
 • Persoonlijke begeleiding door je Recruiter en Accountmanager;
 • Opbouw van vakantiegeld en vakantie dagen.

Functie eisen

 • Afgeronde MBO diploma Verzorgende IG
 • Je bent flexibel
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Beschikbaar de gehele zomerperiode

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Zomerkracht verzorgende IG die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108168336?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.