Bijbaan HBO Verpleegkundige Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Bijbaan HBO Verpleegkundige Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wil jij ook alvast je CV opbouwen tijdens de opleiding HBO Verpleegkunde of heb je eerder een zorg gerelateerde opleiding afgerond? Dan is deze bijbaan in de zorg je kans!

Op dit moment wordt er steeds meer van je gevraagd als student of bijna afgestudeerde. Zo wil bijna iedere werkgever dat je na je studie al genoeg werkervaring hebt opgedaan. Met de studiedruk van de huidige tijd is het lastig om op zoek te gaan naar functies die bij jou passen. Laat dat nou net een van onze kwaliteiten zijn!

Wanneer je de opleiding HBO verpleegkunde volgt kun je via ons een bijbaan in de zorg vervullen. Je krijgt de mogelijkheid om bij verschillende organisaties te werken en hiermee bouw jij aan je CV. Daarnaast kun je alvast doen waarvoor je de opleiding hebt gekozen, namelijk: een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van patiënten/cliënten.

Wat ga je doen?

Je wordt via Maandag® ingezet als Verzorgende IG. De belangrijkste taken van een Verzorgende IG in deze bijbaan zijn onder andere het helpen bij het wassen, aankleden en ondersteunen bij eten van de cliënten, het toedienen van medicatie, het verrichten van eenvoudige verpleegtechnische handelingen zoals het verzorgen van wonden en het monitoren van vitale functies. Jij biedt ook emotionele ondersteuning aan cliënten en helpt bij het stimuleren van hun zelfstandigheid. Dit kan zowel in de gehandicaptenzorg als ouderenzorg zijn.

Wat bieden wij jou?

 • Wij bieden voor deze bijbaan een salaris van tussen de €2.344,44 en €3.343,33 met onregelmatigheidstoeslag;
 • Vanuit een flexibel dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij de arbeidsmarkt verkennen en in korte tijd meer ervaringen opdoen;
 • Wij vergoeden alle reiskosten van € 0,23 per kilometer of je ontvangt een leaseauto;
 • Een dertiende maand;
 • Je kunt tijdens je bijbaan gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy;
 • Persoonlijke begeleiding van je Recruiter en je Accountmanager;
 • Opbouw van vakantiegeld en vakantie dagen.

In september ondernemen we weer een groepsactiviteit met alle zorgprofessionals, zien we jou daar?

Functie eisen

 • Je hebt je propedeuse van de opleiding HBO Verpleegkunde behaald of hebt een ander zorg gerelateerd diploma
 • Je hebt (stage)ervaring opgedaan in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Je bent bereid om in de avonden en in het weekend te werken
 • Een rijbewijs B

Over het bedrijf

Je gaat werken bij verschillende opdrachtgevers in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg. Zo kun je bijvoorbeeld werkzaam zijn voor een ouderenzorgorganisatie in de omgeving van Sneek. De organisatie richt zich op een fijn wonen, welbevinden en goede zorg voor de cliënten. Je werkt in een verpleeg- of verzorgingstehuis waar ouderen, zowel zorg als ondersteuning nodig hebben. De organisatie vindt het belangrijk dat je werkt met je volledige aandacht voor de cliënten en hun naasten. Daarnaast hecht deze organisatie veel waarde aan verbinding met de cliënten. Het is belangrijk dat de cliënten je vertrouwen en dat er in een team ook vertrouwen heerst. Dit kenmerkt zich hier door elkaar met warmte en liefde te benaderen.

Over Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Bijbaan HBO Verpleegkundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHbo Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2344 – 3343
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 40
Contactgegevenskirsten.vanderpol@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108171800?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.