Begeleider Ochtenddienst Alliade 30-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Begeleider Ochtenddienst Alliade 30-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

A

 • Alliade logoAlliade logo

Nog 12 dagen om te reageren

Begeleider ochtenddienst - jeugdzorg

De Lanen 100, 104 en de Hoven 4 in Drachten

Geef jij de kinderen en jongeren op onze woonlocaties het vertrouwen dat zij nodig hebben om een goede start te maken?

Wij zoeken voor locaties de Lanen 100, 104 en de Hoven 4 in Drachten, voor 6 - 15 uur per week, een:

Begeleider ochtenddienst - jeugdzorg

Locatie De Lanen 100, 104 en de Hoven 4 in Drachten Contractduur Onbepaalde tijd Contractduur 6 - 15 uur Sluiting vacature 13-05-2024 Vacaturenummer v24.0266

Binnen Alliade jeugdzorg ondersteunen we kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en hun gezin bij het ontwikkelen, opgroeien en opvoeden als dit niet vanzelf gaat. Deze locaties bieden een vertrouwde woonsituatie en behandeling aan kinderen en jongeren tot 18 jaar, die vanwege een verstandelijke beperking en vaak bijkomende psychische (zoals autismespectrumstoornis, hechtingsproblematiek en ADHD) niet meer thuis kunnen wonen. Vanwege complex gedrag kunnen de kinderen en jongeren zich uiten in verbale- en/of lichamelijke agressie. Er is ruimte voor hobby en vrije tijd en ouders zijn altijd welkom. In het weekend kunnen de kinderen en jongeren naar huis.

Je gaat doen

Als begeleider ochtendienst draag je zorg voor het begeleiden en ondersteunen van de kinderen en jongeren, vanaf het moment dat zij opstaan totdat ze naar school of de dagbesteding gaan. Je helpt ze indien nodig, uit bed, met tanden poetsen, wassen en aankleden. Je smeert samen een broodje en ontbijt vervolgens met de kinderen en jongeren. Heb je tijd over? Dan pak je de stofzuiger of ruim je de vaatwasser in. Tussen 9:00 en 10:00 uur zit je dienst er weer op en heb je de hele dag nog voor je!

* De werktijden zijn van 7:00 - 9:00 uur of van 7:00 - 10:00 uur op doordeweekse dagen. Je kiest zelf hoeveel ochtenden je wilt werken.

We vragen van jou

Jij bent een enthousiaste begeleider die het waardevol vindt om de kinderen en jongeren een fijne start van hun dag te geven. Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en hebt een flexibele instelling. Je legt de focus op het gewenste gedrag van de kinderen en jongeren en zoekt bij ongewenst gedrag naar positieve alternatieven. Verder vragen wij van jou:

 • Een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo-niveau 3.

* Heb je in de thuiszorg gewerkt? Ook dan ben je welkom om te solliciteren!

Je krijgt van ons

Een betekenisvolle functie waarin jij het verschil kan maken. Jij zorgt voor een fijne en goede start van de dag voor de kinderen en jongeren. Verder krijg je:

 • Een salaris van max. € 3.067,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van je ervaring (FWG 30 conform cao Gehandicaptenzorg)
 • Een vast contract voor 6 - 15 uur
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een passende reiskostenvergoeding
 • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Ben je enthousiast en wil je reageren? Dit kan tot en met maandag 13 mei via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met , de Lanen 100, 104 en de Hoven 4 in Drachten, via telefoonnummer . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eline de Vries, corporate recruiter, via of .

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvang jij zo snel mogelijk een uitnodiging van ons. Een gesprek kan dus al snel plaatsvinden.

Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht en een voorwaarde. Dit regelen én betalen wij.

Locatie De Lanen 100, 104 en de Hoven 4 in Drachten Contractduur Onbepaalde tijd Contractduur 6 - 15 uur Sluiting vacature 13-05-2024 Vacaturenummer v24.0266

Solliciteren

 • Nog 91 dagen

 • Friesland
 • 16 - 32 uur | Bepaalde tijd

 • Nog 12 dagen

 • Thiedamaweg in Damwoude
 • 8 - 28 uur | Bepaalde tijd

 • Nog 12 dagen

 • Hoven 2 in Drachten
 • 24 - 36 uur | Onbepaalde tijd

Neem jij de tijd om kinderen écht te leren kennen, te onderzoeken wie ze zijn en wat ze nodig hebben? Wil jij het beste in kinderen naar boven halen en de zorg bieden die zij nodig hebben? Wij zoeken voor locatie de Hoven 2 in Drachten, voor 24 - 36 uur per week, een: Begeleider jeugdzorg.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]3067 – 3067
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDamwald, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.alliade.nl/werken-bij/vacatures/4772/begeleider-ochtenddienst-jeugdzorg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.