Analist Medisch Centrum Leeuwarden 30-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Analist Medisch Centrum Leeuwarden 30-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij MCL

  • Huidige: Laborant en Analist

Laborant en Analist

Kom werken bij #teamMCL

Kom je werken als laborant of analist in het MCL? Dan kom je te werken in een topklinisch opleidingsziekenhuis. Ons ziekenhuis voldoet hiermee aan de verschillende eisen die voornamelijk te maken hebben met de kwaliteit van het onderwijs, (medische) opleidingen en wetenschappelijk onderzoek. Goede patiëntenzorg doen we samen.

  • Laboranten zien alles

    Radiodiagnostisch laboranten brengen in opdracht van een arts een lichaamsdeel, een orgaan, bloedvaten en/of het skelet in beeld door middel van röntgenstraling (o.a. CT), radiogolven (MRI) en geluidsgolven (echo). Radiotherapeutisch laboranten houden zich bezig met bestralingsbehandeling van (voornamelijk) oncologische patiënten. Als hartfunctielaborant maak je ECG's, neem je inspanningstesten af en verricht je 24-uurs bloeddrukregistraties voor klinische en poliklinische patiënten.

  • Als analist kun je alle kanten op

    Geen eerstelijns patiëntenzorg en tóch heel direct bijdragen aan onze hoogwaardige zorg. Dat kenmerkt werken in het laboratorium. De divisie laboratoria, apotheek en biomedische genetica (DLAB) speelt een rol op de achtergrond van het zorgproces, maar wél een cruciale. Het werk is breed. Naast bijna alle specifieke vormen van diagnostiek houd je je bezig met onderzoek en ben je betrokken bij onderwijs en specifieke opleidingen.

Zorg met een vleugje techniek - Nucleaire geneeskunde

Werken op de afdeling KNF: neurologisch onderzoek bij patiënten van jong tot oud

Wanneer een dienst bijvoorbeeld niet opgevuld kan worden, dan staat er direct drie collega's voor je klaar. Dat is fijn.'' Nieuwe collega's voelen zich in het team heel snel thuis.

MCL ziekenhuis Leeuwarden foto Nucleair MBRT PET scan met medewerker

Iets met zorg en iets met techniek, dat was wat ik altijd al wilde combineren.

Het werk op de afdeling Klinische neurofysiologie is uitdagend en afwisselend.

Wil jij ook komen werken bij #teamMCL?

Ben jij benieuwd naar jouw kansen en mogelijkheden om te werken binnen het MCL? Neem snel contact op met onze en Katinka!


Recruiter MCL

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnalist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/jouw-vakgebied/patientenzorg/laborant-en-analist

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.