Verzekeringsarts bij het UWV in Leeuwarden Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verzekeringsarts bij het UWV in Leeuwarden Randstad 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben je basisarts? Of ben je juist al jaren (als arts) betrokken in de levens van mensen? Dan is deze vacature misschien wat voor jou! Het UWV biedt de unieke kans om je (om) te laten scholen als Arts Arbeid en Gezondheid. Als Arts bij het UWV help je mensen die tijdelijk zijn uitgevallen op de arbeidsmarkt. Je onderzoekt zorgvuldig hoe belastbaar mensen zijn en wat hun arbeidsvermogen is. Alle ziektebeelden en prognoses passeren de revue. Heb je nog nooit zoiets gedaan? Geen probleem! Het UWV leidt je op! Ze bieden een interne basisopleiding aan. Hierna kan je je specialiseren middels de medische vervolgopleiding. Dit alles, volledig vergoed door het UWV! Tevens, volledig te volgen onder werktijd.

wat bieden wij jou
 • na vier maanden een contract voor een jaar!
 • werk wat er echt toe doet
 • werken in een vast, gezellig team
 • werk flexibel en hybride 32-38 uur
 • een nieuwe uitdaging
 • blijf jezelf ontwikkelen
wie ben jij

Heb je een afgeronde studie geneeskunde? Ben je BIG geregistreerd? Heb je een passie om bij te dragen aan het herstel van je cliënten? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature sowieso wat voor jou!

 • Afgeronde studie geneeskunde
 • BIG geregistreerd
wat ga je doen

Als arts bij UWV adviseer en/of beoordeelt je mensen die, tijdelijk niet deel kunnen nemen op de arbeidsmarkt. Je onderzoekt zorgvuldig hoe belastbaar iemand is en wat hun arbeidsvermogen is.

Je krijgt te maken met de hele breedte en diepte van het medische vak. Op basis van jouw kennis stel je een advies op. Dankzij jouw expertise kan iemand straks weer verder. Als arts bij UWV werk je samen met collega-artsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders en, sociaal-medisch verpleegkundigen. Je eerste half jaar staat vooral in het teken van een interne opleiding. Je wordt begeleid door een praktijkopleider en je werkt onder supervisie van een Specialist Arbeid & Gezondheid. Je hebt de tijd voor je cliënten en kunt tot een afgewogen oordeel komen. Je ontwikkelt onder andere je advies- en gespreksvaardigheden. Zodra jij er klaar voor bent ga je werken met een medisch secretaresse en/of een sociaal medisch verpleegkundige. De werk-privébalans bij UWV is uitstekend en biedt mogelijkheden om ook deels vanuit huis te werken.

 • Spreekuur houden
 • Opleiding volgen
 • Beslissingen en adviezen maken
 • Werken met een medische secretaresse
 • Werken met een sociaal-medisch verpleegkundige
waar ga je werken

Je zal aan de slag gaan voor het UWV bij de divisie Sociaal-Medische Zaken (SMZ). Zij zijn in Nederland een leidende organisatie op het gebied van beoordelen en adviseren over het arbeidsvermogen van mensen. Als Arts Arbeid en Gezondheid zal jij onder deze divisie vallen. Het UWV kijkt naar wat nog wél mogelijk is voor iemand met een arbeidsbeperking. In overleg met de klant en collega’s uit andere vakgebieden stellen zij afspraken op voor mogelijke re integratie. Daarnaast vinden er regelmatig beoordelingen plaats.

 • Focussen op wat er wel kan
 • Aandacht voor je cliënten
 • Geen spreekuren van 10 minuten
sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzekeringsarts
Indicatie salaris (min – max]42 – 42
OpleidingsniveauPostdoctoraal
Aantal uren (min – max)38 – 38
ContactgegevensVacaturesindezorg@nl.randstad.com , 030-2337866 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/6kP94x621K5qA61Ij3DH

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.