Ergotherapeut Revalidatie Friesland, locatie Leeuwarden 17-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Ergotherapeut Revalidatie Friesland, locatie Leeuwarden 17-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Revalidatie Friesland logo

Revalidatie Friesland Homepagina

Ergotherapeut

 • Leeuwarden

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Revalidatie Friesland is voor locatie Leeuwarden op zoek naar een

Ergotherapeut

24 uur per week

Weet jij als geen ander hoe je iemand na een ongeval, aandoening of ziekte opnieuw in zijn kracht zet? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?
In deze functie zorg jij dat de revalidant zijn of haar dagelijkse activiteiten weer zoveel mogelijk zelfstandig kan uitvoeren. Jouw revalidanten zijn mensen met neurologische problematiek door bijv. NAH of oncologie revalidanten. Ook behoort chronische pijn tot jouw doelgroep. Je zal voornamelijk poliklinische werkzaamheden uitvoeren. Af en toe kunnen klinische werkzaamheden van je gevraagd worden.

Het team

Je komt terecht in een team vol gedreven, innovatieve en hulpvaardige collega's. Het team bestaat niet alleen uit collega ergotherapeuten, maar je werkt ook interdisciplinair samen met collega's van andere behandeldisciplines. Denk daarbij aan artsen, psychologen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, logopedisten en nog vele anderen.


Wat verwachten we van jou?

Jij bent gedreven, creatief en flexibel om samen met collega's de best mogelijke zorg te bieden en zo de revalidant optimaal te kunnen ondersteunen in hun traject. Je staat open voor vernieuwingen en streeft naar vakinhoudelijke ontwikkeling. Naast de reguliere behandelingen zet jij je actief in voor innovatieve zorgverlening en het gebruik van eHealth toepassingen binnen de revalidatiezorg.


Verder vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding ergotherapie;
 • Ervaring in een ziekenhuis- of revalidatiesetting is een pré;
 • In het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden we jou?

Werken bij Revalidatie Friesland betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving. Als de keuze op jou valt, zijn we maar wat blij dat je ons team komt versterken! Wij bieden daarom een contract van 24 uur voor de periode van juni 2024 tot en met in ieder geval eind maart 2025.


Verder bieden wij:

 • Een salaris van minimaal €3434,- en maximaal €4842,- bij een voltijd aanstelling 36 uur, - conform functieschaal 55 cao Ziekenhuizen, waarbij in juni 2024 een loonsverhoging zal plaatsvinden van 5%;
 • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld van beiden 8,33%;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,16 per kilometer per enkele reis met een maximum van 35 kilometer;
 • Leuke extra's zoals korting op je sportabonnement, fietsregeling, bijkopen van extra vakantie-uren en belastingvoordeel bij het aanschaffen van een laptop, tablet en/of smartphone;
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen

Solliciteren

Laat zien wat je kunt! Via de button 'solliciteren' kun je eenvoudig online je motivatie en cv aan ons sturen. Liever eerst een dagje meelopen? Dat kan. Neem daarvoor contact op met de afdeling Personeel & Organisatie via .


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelErgotherapeut
Indicatie salaris (min – max]3434 – 4842
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.revalidatie-friesland.nl/o/ergotherapeut-6

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.