Verpleegkundige Hof en Hiem 02-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verpleegkundige Hof en Hiem 02-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Verpleegkundige

Solliciteer hier

Bij Zorggroep Hof enHiemzorgen we niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom mag je als verpleegkundige bij de thuiszorg in Sneek heel wat van ons verwachten. Volop kansen om je te ontwikkelen met vakgerichte opleidingen en trainingen bijvoorbeeld. Maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk en professioneel werkklimaat én een prettig team collega's dat alles voor de cliënten en elkaar over heeft. Kortom: we hebben voor jou als verpleegkundige een prachtige vacature!

Hof en Hiem biedt thuiszorg aan de bewoners van de Parkflat te Sneek. De Parkflat staat in de wijk Stadsfenne op een mooie locatie met zicht op het Sneekermeer. Bewoners kunnen ook gebruik maken van diensten van Hof en Hiem, zoals maaltijden, was verzorging en activiteiten.

Jouw werkzaamheden als verpleegkundige
Als verpleegkundige zet je jouw ervaring en expertise in om ervoor te zorgen dat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Een snelle greep uit je werkzaamheden:

 • Samen met de cliënten, hun naasten en je team zorg je voor de best passende oplossingen. Je richt je daarbij altijd op het ondersteunen van de zelfredzaamheid en eigen regie én gaat uit van mogelijkheden.
 • Naast je uitvoerende werkzaamheden in de zorg bij de cliënt thuis verzorg je ook overstijgende en coördinerende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan evaluatiegesprekken, MDO, maar ook aan deelname aan werkgroepen, coachen en toetsen van voorbehouden en risicovolle handelingen bij collega's.
 • Je biedt ondersteuning bij het opstellen en herzien van zorgplannen en het aanvragen of herzien van indicaties.

Bij Hof en Hiem Thuiszorg Sneek werk je samen met je collega's in een zelfsturend team. Ieder team is zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld coördinatie en planning en heeft de hieruit voortvloeiende taken onderling verdeeld. We zijn continu bezig met professionaliseren, leren en ontwikkelen. Een eigen opleidingstraject specifiek voor de thuiszorg van Hof en Hiem is hier een mooi voorbeeld van.

Over ons
Hof en Hiem is een betrokken en flexibele organisatie die zorg en hulp biedt bij mensen thuis, in vier woonzorgcentra en in kleinschalige woonvormen. Dat iedereen zich prettig, veilig en thuis voelt: dat is ons belangrijkste doel. Daarom staan we letterlijk en figuurlijk midden in de leefgemeenschap waar we volop deel van uitmaken.

Werken bij Hof en Hiem is je persoonlijk inzetten voor bewoners en collega's én de ruimte krijgen om je in alle opzichten verder te ontwikkelen. Op onze website vind je meer informatie over onze organisatie: www.hofenhiem.nl.

Wat breng je mee als verpleegkundige?
Een open, persoonlijke en flexibele geest. Je combineert je gevoel voor mensen met een professionele aanpak. Omdat we in zelfsturende teams werken, vinden we het belangrijk dat je open staat voor ideeën en ook zelf het initiatief neemt. Als je iets signaleert, dan dóe je er vervolgens ook iets mee. Je weet makkelijk contacten op te bouwen met cliënten, hun naasten en natuurlijk met je collega's. Bij deze vaardigheden tel je op:

 • Je afgeronde verpleegkundige opleiding op minimaal niveau 4 en je BIG registratie.
 • Ervaring in de thuiszorg waarmee je een voorbeeld bent voor je collega's: zorginhoudelijk, professioneel, communicatief, samenwerkend, reflectief, initiatief tonend en ondernemend.
 • Je cliëntgerichte, integrale en oplossingsgerichte instelling. Je kunt goed problemen signaleren, de mogelijke oorzaken opsporen en verbanden tussen gegevens leggen. Met jouw helikopterview kijk je verder dan alleen naar de zorgvraag.

Zo zorgen we voor jou
Iedereen is belangrijk bij Hof en Hiem. Logisch dat we jouw professionele inzet graag belonen met aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling én aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een greep hieruit:

 • We bieden je meteen een contract voor onbepaalde tijd, voor gemiddeld 20 tot 28 uur per week;
 • Een salaris in schaal FWG 45: minimaal € 2.858,27 en maximaal € 3.848,27 o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Bovenop je salaris een jaarlijkse vakantietoeslag van 8% en een flinke eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Volop ondersteuning om je ambities te realiseren: er zijn diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, waaronder het gebruik van de Hof en Hiem Academie;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: zo kun je gebruikmaken van verschillende (fiscaal) voordelige regelingen, waaronder collectieve verzekeringen met korting. Verder is er een sportschool-, fiets- en computer- of tabletregeling en kun je extra vakantiedagen kopen en sparen voor vrije tijd.

Heb je een goed gevoel?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande button. We zien je motivatie en cv met veel belangstelling tegemoet. Solliciteren is mogelijk tot en met 10 mei 2024.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature en/of over het werken bij Hof en Hiem? Neem dan even contact op met - van der Eems, wijkverpleegkundige, via .


Het kan zijn dat de emailberichten in de map met 'ongewenste berichten' terecht komt. Check deze map dus regelmatig om geen berichten te missen.

Als je al eerder bij Hof en Hiem gesolliciteerd hebt, gebruik dan de gebruikersnaam en het wachtwoord van dat account. Geen probleem. Je kunt in het inlogscherm een nieuw wachtwoord opvragen voor je account.


Wil je kennismaken met Hof en Hiem?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2858 – 3848
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)20 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hofenhiem.nl/?post_type=vacatures&p=12598

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.