Basisarts ouderenzorg Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Basisarts ouderenzorg Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als basisarts in de ouderenzorg speel je een cruciale rol in het welzijn van de ouderen. Je werkt nauw samen met multidisciplinaire teams en draagt bij aan de kwaliteit van leven van ouderen met diverse zorgbehoeften. Je taken omvatten onder andere:

 • Diagnostiek en behandeling: Je voert medische onderzoeken uit, stelt diagnoses en stelt behandelplannen op voor patiënten met uiteenlopende aandoeningen, waaronder psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, jonge mensen met dementie, somatische zorg, GRZ en Parkinson.
 • Coördinatie en overleg: Je overlegt met collega’s, specialisten, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals om de beste zorg te bieden. Je coördineert de behandeling en bewaakt de voortgang.
 • Preventie en voorlichting: Je geeft voorlichting aan patiënten en hun families over gezondheidsbehoud, preventie en levensstijl.

Met de zekerheid van een (vast) contract bij Maandag® krijg je de kans om jouw expertise en vaardigheden in te zetten voor diverse projecten bij verschillende ouderenzorginstellingen. Samen gaan we op zoek naar opdrachten die perfect bij jou passen. 

Wat bieden wij?

 • Marktconform salaris tussen de €3522,10 – 6700,25 obv 40 uur.
 • (Vast) dienstverband bij Maandag®.
 • Een vast contactpersoon vanuit Maandag® voor jouw persoonlijke begeleiding.
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer.
 • Opbouw van vakantie geld, verlof dagen en pensioen.
 • Toegang tot cursussen en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy.

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding tot basisarts.
 • BIG-registratie.
 • Affiniteit met ouderen

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector in heel Nederland. Onze recruiters en accountmanagers zijn elke dag op zoek naar de beste match. Door deze goede samenwerking hebben wij mooie relaties opgebouwd met professionals en opdrachtgevers. Bij Maandag® staan wij voor werkplezier. Wij luisteren naar jouw wensen en ambities en kijken samen hoe we hier invulling aan kunnen geven en een bijdrage kunnen leveren aan de bouw van jouw carrière. Klinkt dit als een match made in heaven? Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Basisarts ouderenzorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBasisarts Ouderenzorg
Indicatie salaris (min – max]3522 – 6700
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216383?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.