Verpleegkundige GGZ Friesland 15-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verpleegkundige GGZ Friesland 15-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Forensische Franeker

Ouderenpsychiatrie - Flexbureau

HBO, MBO

0 - 32 uur

Locatie Harlingen en Drachten

Sluitingsdatum: 19 mei 2024

Geplaatst op: 16 april 2024

Je nieuwe functie

Als in de ouderenpsychiatrie bij het Flexbureau werk je in onze Van Andel Klinieken in Harlingen of Drachten. Je biedt begeleiding en ondersteuning aan oudere en kwetsbare patiënten, meestal vanaf 60 jaar of ouder. Je bent actief betrokken bij de behandeling en je staat klaar voor een doelgroep die wordt gekenmerkt door psychiatrie, gedragsproblematiek en toenemende chronische somatiek. Vanaf het begin van de behandeling richt jij je op datgeen wat voor de patiënt in zijn of haar leven de moeite waard is. Je draagt bij aan het welzijn van onze patiënten en je assisteert hen bij dagelijkse activiteiten en de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen, oftewel ADL.

Bij het Flexbureau krijg je voldoende mogelijkheden om je expertise in te zetten en tijdelijk onze teams te versterken. We houden daarbij uiteraard ook rekening met jouw wensen, voorkeuren en ambities. Je hebt nauw contact met de Intercedent van het Flexbureau om samen je inzet optimaal af te stemmen.

Wat staat je te wachten

 • Je kunt ervaring opdoen op verschillende afdelingen bij GGZ Friesland
 • Je krijgt de mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren, waardoor je kans op doorstroming naar een vaste afdeling en functie wordt vergroot
 • Je hebt de vrijheid om je eigen rooster samen te stellen en wordt daarbij goed ondersteund
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ, met inschaling in FWG 45, minimaal € 2.870,- en maximaal € 3.863,- op basis van een fulltime dienstverband
 • Een balansbudget van € 500,00 per jaar bij een voltijds dienstverband

Jouw inbreng

 • Je bent een BIG geregistreerd
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en kennis van de psychiatrie
 • Je bent zelfstandig en flexibel en beschikbaar voor minimaal 1 dienst per week
 • Je hebt de beschikking over eigen vervoer

Over je nieuwe team

Het Flexbureau zorgt voor de inzet van flexibel personeel op de 24-uursklinieken van GGZ Friesland in drie verschillende divisies: Van Andel Ouderenpsychiatrie, Herstel & Behandeling en Urgent & Intensief. De flexpool bestaat uit ongeveer 30 collega's die als Begeleider of op verschillende afdelingen werken. Binnen de klinieken zullen de vaste collega's jou inwerken en met je samenwerken. Omdat je extra hulp komt bieden, zijn ze vaak erg blij met je komst.

Over je toekomstige werkgever

Wij zijn er voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. Jaarlijks bieden wij op twaalf verschillende locaties, verspreid door heel Friesland, professionele hulp aan meer dan 12.000 mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen. Thuis, op de polikliniek, dagbehandeling of tijdens een opname in de kliniek. Ook in geval van crisis zijn wij er 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij ons kun je het verschil maken en zetten we ons actief in voor specialistische herstelondersteunende zorg dichtbij de patiënt. Dat doe je niet alleen, maar samen. Samen met je collega's, met andere organisaties, maar vooral mét de patiënt en zijn of haar naasten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2870 – 3863
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijggzfriesland.nl/vacatures/verpleegkundige-ouderenpsychiatrie-flexbureau

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.