Mondhygiënist Tilon Tandartsen 11-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Mondhygiënist Tilon Tandartsen 11-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Mondhygiënist

Voor onze holistische tandartspraktijk in Grou zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 18 uur per week. Op termijn kunnen deze uren uitgebreid worden. Momenteel is er geen mondhygiënist werkzaam in de praktijk, en indien het aantal patiënten groeit dan kunnen de uren ook stijgen indien gewenst.

is een holistische tandartspraktijk. Dit betekent dat wij, naast de reguliere tandzorg, ook de keuze bieden voor alternatieve materialen, behandelingen en oplossingen. In onze praktijk werken , mondhygiënisten en (preventie)assistenten. Wij zijn maandag tot en met donderdag geopend van 8 uur tot 17 uur

Zo maak jij een impact

Dagelijks zet jij je in om het gebit van onze patiënten gezond te houden. Want binnen onze praktijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Je weet de patiënten te enthousiasmeren dat zij ook thuis aan de slag gaan met het reinigen van hun gebit. Voorlichting speelt hierbij een heel grote rol. Ook zorg jij ervoor dat onze patiënten zich op hun gemak voelen tijdens hun behandeling en met een goed gevoel de praktijk verlaten en weer terugkomen!

Dit ga je doen

 • Je stuurt het team van preventieassistenten aan. Je coacht en begeleidt hen, en helpt hen groeien in hun vak;
 • Je voert tandvleesbehandelingen uit;
 • Je geeft voorlichting en instructies aan onze patiënten;
 • Je bespreekt met patiënten hun algehele gezondheid en zet je actief in om hen te begeleiden naar een goede (mond)gezondheid.

Jouw profiel

Idealiter heb je al 3 tot 5 jaar werkervaring als mondhygiënist en relevante diploma's. Ook heb je ervaring met het coachen en begeleiden van (junior) collega's. Ben je een startende mondhygiënist? Ook dan horen we graag van je!

Naast jouw ervaring vinden wij het veel belangrijker dat je de juiste motivatie hebt. In de praktijk hebben wij regelmatig overleg. Elke dag zetten wij ons als team in om onze patiënten te helpen en een bijdrage te leveren aan hun algemene gezondheid. Wij zoeken iemand die dit met net zoveel passie doet als het huidige team, en zich kan vinden in onze holistische benadering op tandzorg.

Wat wij jou bieden

 • Een fijne en gezellige groep collega's en een prettige werksfeer;
 • Een hecht team bestaande uit 6 personen dat gaat groeien naar 10 personen;
 • Er wordt gewerkt met materialen van hoge kwaliteit (eigen keuze is mogelijk);
 • Marktconform salaris;
 • 8% vakantiegeld;
 • Pensioen;
 • Opleidingsbudget;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vergoeding voor behandelkleding.

Solliciteren

Wil je bij ons in de praktijk aan de slag? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMondhygiënist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)18 – 18
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGrou, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tilon.nl/vacature-mondhygienist

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.