Verpleegkundige Kwadrantgroep 27-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verpleegkundige Kwadrantgroep 27-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo HHPalet

Aa

Verpleegkundige Nij Statelân Menaam

Palet

Parttime

MBO-4

2.695 - 3.502

 1. Verpleegkundige Nij Statelân Menaam

Wil jij als Verpleegkundige aansluiten bij de wensen en leefwereld van de bewoners van woonzorgcentrum Nij Statelân in Menaam? En sámen met je team zorg verlenen, waarbij de bewoner zoveel mogelijk de regie heeft? Solliciteer dan op onze vacature!

In het kort

€ 2.695 tot € 3.502

Contract voor onbepaalde tijd

24 uur per week

Ruime ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden

Waar ga je werken?

Woonzorgcentrum Nij Statelân ligt aan de rand van het dorp Menaam. De sfeer is er gemoedelijk en vertrouwd en er worden veel activiteiten georganiseerd. In Nij Statelân wonen ouderen in eigen appartementen, waar zij zorg ontvangen. Elk appartement is geschikt voor echtparen. Je komt hier verschillende doelgroepen tegen. Zo heeft de een zorg nodig vanwege lichamelijke klachten en de ander vanwege bijvoorbeeld dementie. Voor mensen die net wat meer behoefte hebben aan structuur is er een groepsopvang.
Woonzorgcentrum Nij Statelân is een locatie van Palet. Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van de woonzorgcentra. Onze medewerkers werken dagelijks aan het in hun kracht brengen van cliënten/bewoners en hun sociale omgeving. Zo behouden zij zoveel mogelijk de regie over hun leven.
Palet is onderdeel van KwadrantGroep. KwadrantGroep bestaat uit sterke merken waaronder de zorgbedrijven Palet, De Friese Wouden, Elkander, KwadrantGroep Hulp en servicepakket MeiJo.

Wat doe je als Verpleegkundige in Nij Statelân?

In Woonzorgcentrum Nij Statelân werken we volgens de principes van persoonsgerichte zorg, waarbij je als verpleegkundige aansluit bij de wensen, levensvisie en leefwereld van de bewoner. De zorgverlening en het contact met de bewoners is daardoor heel divers en dat maakt je werk als verpleegkundige afwisselend en uitdagend. Als verpleegkundige ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces. Samen met je team, wat bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en woonassistenten, zorg je voor een thuisgevoel voor onze bewoners en hun naasten. Samen zoeken jullie naar de best passende oplossingen voor de bewoners. Daarbij laat je de regie zoveel als mogelijk is bij de bewoners, stimuleer je hen zo zelfstandig mogelijk te functioneren en betrek je mantelzorgers en andere zorgprofessionals bij dit proces. Daarnaast voer je zorg- en verpleegtechnische handelingen uit aan de hand van het zorgleefplan.

Hierin herken jij jezelf

Je hebt liefde voor je vak en werken volgens de principes van persoonsgerichte zorg is voor jou vanzelfsprekend. Verder:

 • Ben je in het bezit van een diploma Verpleegkunde op minimaal mbo-niveau 4 en BIG-geregistreerd;
 • Ben je bereid alle diensten te draaien (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten);
 • Kun je goed samenwerken en stimuleer en motiveer je zowel cliënten als collega's;

Ben je in staat om effectief feedback te geven en te ontvangen

Waarom KwadrantGroep?

 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd, voor 24 uur per week;
 • Je salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, vanaf € 2.695 tot € 3.502 (bij 36 uur, FWG 40 cao VVT);
 • Je hebt 237 verlofuren op fulltime basis (36 uur per week);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, vergoeding voor een fitnessabonnement, fietsregeling, korting op je telefoonabonnement, onregelmatigheidstoeslag;
 • Fiscale uitruil met mogelijkheid tot het voordelig aanschaffen van een fiets, laptop of tablet en voordeel op geselecteerde vakanties;
 • Ruime ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden . Onder meer online trainingen via Goodhabitz, verplichte scholingen en scholingen op maat.
 • Wil je meer uren werken boven je contracturen, dan kan dit binnen de flexpool van KwadrantGroep.

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden? De vacature sluit op het moment dat er een geschikte kandidaat is gevonden.


Ben je nog niet overtuigd en wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Anita Attema, Manager Wonen met Zorg, op telefoonnummer .

Wil je weten wie je toekomstige collega's worden en wat hun ervaringen zijn bij onze organisatie? Lees hier hun verhaal https://www.kwadrantgroep.nl/werken-bij/werken-bij-ons

Disclaimer

Voor deze functie is een VOG nodig. Deze regelen en betalen wij voor jou als je bij ons in dienst komt.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben medewerkers van KwadrantGroep voorrang.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2695 – 3502
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieMenaam, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwadrantgroep.nl/werken-bij/vacatures/verpleegkundige-nij-statelan-menaam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.