Tandarts Centrum Bijzondere Tandheelkunde Medisch Centrum Leeuwarden 21-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Tandarts Centrum Bijzondere Tandheelkunde Medisch Centrum Leeuwarden 21-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: Tandarts centrum bijzondere tandheelkunde MCL

Tandarts centrum bijzondere tandheelkunde MCL

Opleidingsniveau wo

Arbeidscontract 24-36 uur per week

Salaris FWG N.o.t.k.

Opleidingsniveau wo

Arbeidscontract 24-36 uur per week

Salaris FWG N.o.t.k.

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Friesland (CBT) biedt hulp aan patiënten bij wie behandeling in de algemene tandartspraktijk niet goed mogelijk is. Heb jij passie voor het behandelen van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Kom werken als tandarts CBT bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Het centrum bijzondere tandheelkunde (CBT) heeft vijf behandelkamers waarvan er twee uitgerust zijn met lachgas. Tevens is er een rolstoelkantelaar om behandelingen in een rolstoel mogelijk te maken en zijn drie kamers toegankelijk voor ziekenhuisbedden. Onze patiëntengroepen bestaan onder andere uit: mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking veelal met medische problematiek, mensen met complexe prothetische problematiek en geriatrische patiënten. Hiernaast zien we ook patiënten met oncologische aandoeningen, aangeboren of verworven afwijkingen, (zoals bijvoorbeeld schisis, hypodontie, dysgnathie, traumata, mensen met orofaciale pijn en temporomandibulaire dysfuncties.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor 24 tot 36 per week. Je functie wordt conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Onze arbeidsvoorwaarden

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een gedifferentieerd tandarts Gehandicaptenzorg. Ben je nog niet gedifferentieerd dan bestaat de mogelijkheid om de opleiding daartoe te volgen.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt een afgeronde tandartsen opleiding en bent als tandarts BIG-geregistreerd.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTandarts
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/tandarts-centrum-bijzondere-tandheelkunde-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.