Regiebehandelaar ZZP Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Regiebehandelaar ZZP Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als regiebehandelaar zzp ben je verantwoordelijk voor de zorg die de organisatie levert. Je werkt nauw samen met andere behandelaren en hebt een belangrijke rol vanaf het intakeproces tot de behandeling en nazorg. Je stelt behandelplannen op, voert deze uit en evalueert ze met cliënten. Daarnaast schaal je de zorg op of af indien nodig gedurende het traject. Je hebt oog voor de behoeften van cliënten en zet hen centraal in de behandeling. Als regiebehandelaar zzp kun je werken binnen verschillende doelgroepen: Ouderen, mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en patiënten met complexe zorg behoeften. Als regiebehandelaar zzp krijg je bij maandag® de mogelijkheid om binnen verschillende zorginstellingen jouw kennis en kunde te delen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Voeren van intakegesprekken met cliënten en het formuleren van behandelplannen.
 • Uitvoeren van behandelingen en evalueren van de voortgang.
 • Samenwerken met andere behandelaren en teamleiders.
 • Zorg dragen voor een goede afstemming en communicatie met cliënten en hun netwerk.

Wat bieden wij?

 • Het ZZP tarief is in overleg met jou.
 • Vanuit een projectovereenkomst als ZZP'er bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij de arbeidsmarkt verkennen en in korte tijd meer ervaringen opdoen.
 • Een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en bloeien.
 • Ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. 

Functie eisen

 • Een afgeronde relevante opleiding, dit kan zijn: Orthopedagoog generalist, GZ-Psycholoog of Verpleegkundig specialist
 • BIG registratie
 • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector in heel Nederland. Onze recruiters en accountmanagers zijn elke dag op zoek naar de beste match. Door deze goede samenwerking hebben wij mooie relaties opgebouwd met professionals en opdrachtgevers. Bij Maandag® staan wij voor werkplezier. Wij luisteren naar jouw wensen en ambities en kijken samen hoe we hier invulling aan kunnen geven en een bijdrage kunnen leveren aan de bouw van jouw carrière. Klinkt dit als een match made in heaven? Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Regiebehandelaar ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBehandelcoördinator
Indicatie salaris (min – max]4964 – 6500
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractZZP
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217013?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.