Klinisch Psycholoog Verslavingszorg Noord Nederland 18-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Klinisch Psycholoog Verslavingszorg Noord Nederland 18-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 


24/7 bereikbaar

 1. Klinisch Psycholoog Leeuwarden

Locatie Polikliniek in Leeuwarden

Uren 16 - 32 uur per week

Begindatum Per in overleg

Ben jij op zoek naar een leuke baan met betekenis, verdieping en uitdaging? En ben je op zoek naar een baan met een goede werk-prive balans? Wacht niet langer en informeer naar deze baan van Verslavingszorg Noord Nederland in Leeuwarden! Wij gaan graag met jou in gesprek!

Wie zoeken we?
Je bent een oplossingsgerichte en teamgerichte klinisch psycholoog die warm loopt voor complexe zorgvragen op het gebied van verslaving en psychiatrie. Cliënten met comorbide problematiek, PTSS, stemmingsstoornissen. Bij VNN krijg je de mogelijkheid om je kennis en ervaring in de volle breedte van het vak toe te passen. Je werkt graag in een multidisciplinair team en je hebt hierin een verbindende en coachende rol. Vanzelfsprekend weet jij hoe je het contact met cliënten aangaat en ze kunt motiveren voor een behandeling. VNN heeft oplossingsgericht werken en persoonlijk leiderschap als speerpunten en dat zoeken we ook in jou!

Waar ga je werken en wie is onze doelgroep?
De polikliniek Leeuwarden richt zich op de behandeling van mensen die kampen met verslavingsproblemen. De verslavingsproblematiek varieert van licht tot ernstig. De poliklinische behandeling is vooral gericht op genezing (herstel naar volwaardige participatie in de samenleving). Binnen de polikliniek bieden wij cliënten gestructureerde sociaal psychiatrische begeleiding en diverse vormen van behandeling, zowel individueel, systemisch- als in groepen.

Het team is multidisciplinair samengesteld. Het Polikliniek team van Friesland telt 19 medewerkers waaronder een verpleegkundig specialist, een Gz psycholoog, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, cognitief gedragstherapeuten en een verslavingsarts. Iedereen heeft zijn of haar eigen kennis en ervaring en zo vullen we elkaar aan. We delen informatie, reflecteren op ons handelen én zetten humor in!

Wat ga je doen?
Als Klinisch psycholoog en regiebehandelaar heb je een belangrijke rol in het monitoren van de verschillende behandelingen. Je indiceert en je verricht psychodiagnostisch onderzoek. Ook doe je intakes en stel je behandelplannen op. Daarnaast behandel je cliënten op een specialistische en intensieve psychotherapeutische manier. Dit kan zowel individueel als in groepsbehandelingen. Een belangrijk onderdeel hierin is traumabehandeling. Vanuit je kennis en ervaring leg je verbanden tussen wetenschap en praktijk en breng je dit over op je collega's. Je beschikt over managementvaardigheden waarmee je professionals aanstuurt en aankomende professionals begeleidt en supervisie geeft. Daarnaast lever je als Klinisch psycholoog actief een bijdrage aan beleidsvorming.
Wat vragen wij van je?

 • Je hebt een afgeronde opleiding en registratie in het kader van de wet BIG als Klinisch psycholoog en bij voorkeur ook cognitief gedragstherapeut.
 • Je bent deskundig in psychodiagnostiek en je hebt kennis en ervaring met cognitieve gedragstherapie en traumabehandeling.
 • Je hebt een flexibele instelling en je vindt het prettig om in een zelfstandige werkomgeving je behandelingen te doen.
 • Bij voorkeur ben je erkend supervisor en lid van een vakvereniging (VGCT, VEN, etc.). Dit in verband met het supervisie geven aan Gios en Piogs,
 • Tact, luisteren, invoelend vermogen, motiveren tot en stimuleren in gedragsverandering zijn sociale vaardigheden die je goed beheerst.
 • Je onderschrijft het belang van een gezonde leefstijl en draagt dit zelf ook uit en je onderschrijft het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.

Wat bieden we je?

 • Werken in een goede sfeer met veel teamverbinding.
 • Geen weekenddiensten draaien, werktijden door de week.
 • Opleidingsbudget.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een salaris conform functiegroep 70.
 • Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.
 • Veel mogelijkheden op het gebied van leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast biedt VNN ook een ruim aanbod aan digitale leertrajecten op GGZ thema's en persoonlijke ontwikkeling via GGZ Ecademy en GoodHabitz.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bedrijfsfitnessregeling.

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie kun je bellen met , , telefoon .

Solliciteren?
Je kunt reageren tot 29 mei 2024 via de knop 'solliciteer direct'.

Over VNN
VNN wil hen een perspectief bieden op een ander leven. Dit betekent dat VNN mensen met een verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen. Dat doet VNN door het aanbieden van veel verschillende vormen van zorg en behandeling: Preventie · Poliklinische behandeling · Jeugdverslavingszorg · Klinische behandeling · Outreachende verslavingszorg · Forensische zorg · Verslavingsreclassering en Wonen.

Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) is de expert op het gebied van verslavingszorg werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe.

Binnen VNN staat de mens centraal, zowel de cliënt als de medewerker. VNN kenmerkt zich als een organisatie met een informele sfeer. Medewerkers krijgen volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vnn.nl/werken-bij/vacatures/klinisch-psycholoog-leeuwarden-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.