GGZ Verpleegkundige GGZ Friesland 18-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. GGZ Verpleegkundige GGZ Friesland 18-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Werken bij GGZ Friesland

26


Werken bij GGZ Friesland

26

Forensische Franeker

GGZ - Flexbureau

MBO

Flexibele uren

Locatie Friesland

Sluitingsdatum: 26 mei 2024

Geplaatst op: 19 april 2024

Je nieuwe functie

Als GGZ bij het Flexbureau word je ingezet op de 24 uurs klinieken van GGZ Friesland. Je wordt ingezet op de Forensisch Psychiatrische Afdeling, oftewel FPA in Franeker. Op de FPA verblijven patiënten met psychiatrische problematiek die bekend zijn met dreigend strafbaar gedrag, met of zonder een opgelegde juridische maatregel. Of je wordt ingezet op de High Intensive Care kliniek oftewel, HIC in Heerenveen of Leeuwarden. Op de HIC verblijven patiënten die in acute ernstige psychiatrische crisis verkeren.

Je weet goed om te gaan met patiënten die grensoverschrijdend en delict gedrag vertonen of in psychiatrische crisis worden opgenomen in de kliniek. Je kunt een inschatting maken van eventuele risico's en weet dit op een juiste manier te interpreteren. In acute situaties kan je goed samenwerken en durf je indien nodig regie te nemen.

Samen met het vaste team van de afdeling zorg jij ervoor dat je de dienst tot een goed einde brengt en ben je verantwoordelijk voor een veilig en therapeutisch leefklimaat. Doordat je op verschillende afdelingen werkt is elke dag weer anders. Je kunt jezelf via de app inschrijven op diensten die jou het beste uitkomen en je bent vrij om te werken wanneer je wilt. Met de Intercedenten van het Flexbureau heb je contact over de praktische zaken rondom je contract, diensten, verlof etc. Maar je hebt uiteraard ook contact met de collega's en Managers van de afdelingen over de inhoud van je werk.

Wat staat je te wachten

 • Je krijgt de mogelijkheid om op verschillende complexe afdelingen ervaring op te doen en kan zo ontdekken welke afdelingen bij jou past
 • Je krijgt de mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren en kan daarmee je kans vergroten om door te stromen naar een vaste afdeling
 • Je kunt zelf je rooster samenstellen door te bieden op de beschikbare diensten
 • Werken op verschillende afdelingen waarbij je geen dag hetzelfde is
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, inschaling in FWG 45, min. € 2.870,- max. € 3.863,- o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Een jaar contract met kans op verlenging

Jouw inbreng

 • Je bent een BIG geregistreerd met een afgeronde HBO V opleiding
 • Of, je bent een BIG geregistreerd met een afgeronde MBO V opleiding aangevuld met minimaal twee jaar ervaring op een FPA of HIC
 • Door jouw ervaring weet je hoe je de-escalerend kan handelen in acute situaties en weet je tijdig hulp in te schakelen waar dit nodig is
 • Je vindt het uitdagend om in de 24 uurs zorg aan het werk te gaan en werkt daarom met plezier op oproepbasis in onregelmatige diensten
 • Je beschikt over eigen vervoer

Over je nieuwe team

Het Flexbureau zorgt voor de inzet van flexibel personeel op de 24-uurs afdelingen van GGZ Friesland binnen 3 verschillende divisies; Van Andel Ouderenpsychiatrie, divisie Herstel & Behandeling en divisie Urgent & Intensief. De flexpool bestaat uit ongeveer 35 collega's die als , Begeleider of Verzorgende op verschillende afdelingen aan het werk zijn.

Over je toekomstige werkgever

GGZ Friesland is er voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. Jaarlijks bieden wij op twaalf verschillende locaties, verspreid door heel Friesland, professionele hulp aan meer dan 12.000 mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen. Thuis, op de polikliniek, dagbehandeling of tijdens een opname in de kliniek. Ook in geval van crisis zijn wij er 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij ons kun je het verschil maken en zetten we ons actief in voor Herstel Ondersteunende Zorg dichtbij de patiënt. Dat doe je niet alleen, maar samen. Samen met je collega's, met andere organisaties, maar vooral mét de patiënt en zijn of haar naasten.

Bel, mail of app ons!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over GGZ Friesland? Bel, mail of app Lyanne Jellema of Lyanne Kiewied, Intercedentes via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2870 – 3863
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijggzfriesland.nl/vacatures/ggz-verpleegkundige-flexbureau

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.