Verzorgende IG Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verzorgende IG Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Heb jij een hart voor de ouderenzorg? Kom dan als Verzorgende IG’er via Maandag® het verschil maken. Want wij hebben banen voor jou bij verschillende verpleeg- en verzorgingstehuizen. Stuk voor stuk fijne werkplekken waar tijd is voor de cliënt én waar je zelf ook door kunt groeien.

Als Verzorgende IG help je ouderen met de dagelijkse handelingen. Van opstaan, wassen en aankleden tot eten. Maar je mag ook bepaalde verpleegtechnische handelingen uitvoeren zoals injecteren, maagsondes inbrengen en katheteriseren. Daarnaast gaat het natuurlijk ook om het welzijn van je cliënten. Dus doe je samen een spelletje, maak je een wandeling of ben je gewoon een luisterend oor als dat nodig is. Via Maandag® kun je ervaring opdoen op verschillende afdelingen. Zo zorg je op de afdeling PG voor ouderen met psychische stoornis zoals dementie. En help je op de afdeling somatiek ouderen met chronische lichamelijke aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten of nierfalen.

Bij Maandag® kun je zelf aangeven waar je aan de slag gaat. Wil je langere tijd vast bij één werkgever? Of liever wat meer afwisseling bij verschillende opdrachtgevers? Alles kan. Waar je ook werkt, jij bent als Verzorgende IG onmisbaar voor ouderen die zelf niet meer zoveel kunnen. Een prachtig beroep!

Wat biedt Maandag® jou?

 • Een mooi salaris op basis van de cao VVT of Welzijn;
 • Een vast contract waarbij we samen het aantal uur bepalen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Ervaring opdoen met verschillende doelgroepen;
 • Zoveel trainingen als je wil via de Maandag® Academy;
 • Begeleiding van een recruiter.

Functie eisen

Als Verzorgende IG kun je natuurlijk goed met mensen omgaan. Je bent communicatief vaardig, denkt graag in oplossingen en hebt ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast kun je goed samenwerken met verschillende zorgprofessionals om een zorgplan voor je cliënten op te stellen. Wat we verder van je vragen is het volgende:

 • Afgeronde mbo-opleiding Verzorgende IG;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

In de regio zijn we voor verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen op zoek naar verzorgende VIG’ers. Dus als jij goed aangeeft wat jouw wensen zijn, dan weet je zeker dat je via Maandag® altijd aan de slag kunt op een superleuke plek die helemaal bij je past. En ook nog eens bij jou in de buurt.

Bij Maandag® doen we er alles aan om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Onze professionals zijn ambitieuze mensen en ondernemende types. Ze zijn nieuwsgierig en houden van verandering op z’n tijd. Ze zijn altijd in voor nieuwe ervaringen en krijgen energie van een uitdaging. Heb jij hier ook zin in? Bij Maandag® zorgen we dan goed voor jou. Met interessant en afwisselend werk dat past bij je capaciteiten, ambities en voorkeuren. En volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met zoveel trainingen en cursussen als je wil via de Maandag® Academy.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verzorgende IG die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2400 – 3400
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108186022?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.