Allround Doktersassistent Ziekenhuis Nij Smellinghe 29-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Allround Doktersassistent Ziekenhuis Nij Smellinghe 29-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij een (ervaren) doktersassistent met oog voor detail? Weet jij van aanpakken en heb je zin om aan de slag te gaan in de front- en backoffice van het Hartcentrum Friesland? Zie jij de dynamiek die een topklinisch ziekenhuis met zich meebrengt als welkome uitdaging? Kom werken bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Als doktersassistent bij ZE Hart en Vaat werk je in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is! In de frontoffice verwelkom je onze patiënten met een glimlach en zorg je ervoor dat ze zich direct op hun gemak voelen. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de ontvangst van de patiënten, maar ook voor het voorbereiden en ondersteunen van de spreekuren. Bovendien voorzie je de patiënten van informatie en voer je ECG's en andere medische handelingen uit.

In de backoffice van de ZE Hart en Vaat zorg jij voor een vlekkeloze afhandeling van alle administratieve processen. Je bent actief bij het telefonisch afsprakenbureau en de patiënten informatielijn, waar je niet alleen afspraken inplant, maar ook telefonische triage uitvoert. Jij zorgt voor een optimale planning van de spreekuren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een groot deel van de administratieve taken die nodig zijn voor het soepel verlopen van het poliklinische proces. Met jouw veelzijdige takenpakket draag je bij aan de hoogwaardige zorg die wij onze patiënten bieden.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een contract voor onbepaalde tijd van gemiddeld 24 tot 36 uur per week (aantal uren is in overleg). De functie doktersassistent is conform CAO Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 35 waarbij de mogelijkheid bestaat door te groeien naar allround doktersassistent welke is ingeschaald in FWG 40.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt een afgeronde mbo-diploma tot doktersassistent.
  • Je hebt aantoonbare kennis van medische terminologie.
  • Je beschikt over goede computervaardigheden.
  • Ervaring met Epic is een pré.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDoktersassistent
Indicatie salaris (min – max]2279 – 3276
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/doktersassistent-ze-hart-en-vaat-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.