Leidinggevend GZ Psycholoog MoleMann Mental Health 23-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Leidinggevend GZ Psycholoog MoleMann Mental Health 23-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Leidinggevend GZ Psycholoog

Leeuwarden Volwassenen - Kind en Jeugd

Uren in overleg

Ben jij niet alleen een toegewijde GZ-psycholoog, maar ook een natuurlijke verbinder en kartrekker? Heb je behoefte aan een andere manier van werken binnen de GGZ? MoleMann Mental Health nodigt je uit om jouw organisatietalent en het vermogen het beste uit anderen te halen in te zetten als leidinggevend GZ-Psycholoog, in hartje Leeuwarden.

Jouw toekomstige werkplek

Welkom bij MoleMann in Leeuwarden, waar we met veel bevlogenheid volwassenen, jongeren en kinderen met psychische en psychiatrische problemen behandelen. Onze behandelingen zijn gebaseerd op een systemische benadering, waarbij we de context van de patiënt en hun belangrijke naasten betrekken. 'Samen werken aan herstel' is de kern van alles wat we doen. Gevestigd in een karakteristiek pand dichtbij het station, biedt ons team van 6 collega's, 5 behandelaren en een medewerker Zorgadministratie, een hechte werkomgeving.

Dit doe je

Jouw energie is aanstekelijk en je maatschappelijke betrokkenheid werkt inspirerend. Het delen van je vakkennis en ervaring is voor jou vanzelfsprekend. Je ziet in deze kennisdeling een kans voor persoonlijke en professionele groei, ook voor jezelf. In je rol als leidinggevende GZ-Psycholoog ben je verantwoordelijk voor de inhoud en operationele bedrijfsvoering van de vestiging. Jij leidt het wekelijkse overleg, voert intakegesprekken en geeft individuele- en/of systeem(gerichte) therapie. Samen met de specialisten van het centrale Servicebureau - én met de 15 collega-'cheffen' in het land - bewaak en verbeter je de kwaliteit van onze zorg en werk je aan een warme en inclusieve werkomgeving.

Dit breng je mee

  • Jouw heldere en empathische manier van werken maken jou een gewaardeerde leider, teamcoach en collega.
  • Met een afgeronde opleiding tot GZ-Psycholoog en ervaring in het behandelen van volwassenen, ben jij klaar voor deze boeiende rol waarin je op meerdere fronten kunt groeien.
  • Ben je al systeemtherapeut, dan vind je bij ons alle ruimte je daar verder in te ontwikkelen. Als je nog geen afgeronde opleiding als systeemtherapeut hebt, bieden wij die met plezier aan.
  • Ben je orthopedagoog of klinisch psycholoog, met leidinggevende ambities, ook dan maken we graag kennis met je.

Dit bieden we jou

  • Ontvang een maandsalaris conform de CAO GGZ en een managementtoelage van 5% voor jouw leidinggevende rol.
  • Stap direct in op een vast contract, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
  • Maak gebruik van hybride werkmogelijkheden en ontwikkel jezelf met de 'introductie systemisch werken' en een persoonlijk studiebudget.
  • Geniet van het 'Lekker Werken'-budget en jaarlijkse teamuitje, en kom samen tijdens de MoleMann-dag voor inhoud, ontmoeting en samenwerking. Hiermee houden we alweer voor het tweede jaar op rij ons ziekteverzuim één van de laagste binnen de ggz.

Onze recruiter Lisette Maaskant komt dan graag met je in contact voor een eerste kennismaking. Zij ontvangt graag jouw motivatie en cv per mail op . Het checken van referenties en de aanvraag van een VOG zijn onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan , en directeur zorg via of bel/WhatsApp haar via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.molemann.nl/werken-bij-molemann/leidinggevend-gz-psycholoog-0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.