Persoonlijk Begeleider LVB Stichting Alliade 30-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Persoonlijk Begeleider LVB Stichting Alliade 30-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

A

 • Alliade logoAlliade logo

Nog 12 dagen om te reageren

Persoonlijk begeleider LVB - Sneek

Waterkers in Sneek

Bij de locatie Waterkers is elke dag anders! Wij bieden dynamische ondersteuning aan LVB-cliënten, waar flexibiliteit, deskundigheid en veerkracht centraal staan. Samen doen wat wél kan.

Wij zoeken voor locatie de Waterkers in Sneek, voor 24 uur, een:

Persoonlijk begeleider LVB - Sneek

Locatie Waterkers in Sneek Contractduur 24 uur Sluiting vacature 13-05-2024 Vacaturenummer v24.0242

Je gaat werken op de LVB woonlocatie Waterkers in Sneek. Een bijzondere locatie door de complexe begeleiding aan 26 cliënten in een woonwijk. Onze cliënten begeven zich graag in de samenleving, maar daar hebben ze door de complexiteit van de maatschappij en (soms) overschatting, deskundige begeleiding bij nodig.

"Bij ons is het eigenlijk zo dat de cliënten zelfstandig fietsen en wij bijsturen en richting geven." aldus - Fokkelien, persoonlijk begeleider

Bij locatie Waterkers ondersteunen we (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische en/of verslavings- problematiek. Onze aanpak is gericht op het stimuleren van zelfredzaamheid van cliënten, waarbij we hen de regie over hun eigen leven laten behouden. Het deskundige team zet zich in voor hoogwaardige zorg, ook in complexe situaties. We geloven in humor, creativiteit, persoonlijke aandacht en teamverbinding om effectief in te kunnen spelen op diverse cliëntbehoeften.

Je gaat doen

Als persoonlijk begeleider heb je een regierol rond de begeleiding, behandeling en ondersteuning van 3 à 4 cliënten. Je anticipeert op verschillende situaties, stelt doelen op met cliënten en werkt hier samen aan. Je probeert samen met je collega's een basis van voorspelbaarheid, nabijheid, structuur en vertrouwen te creëren, waardoor cliënten zich kunnen ontwikkelen of vaardigheden behouden. Het is ook belangrijk dat je kaders kunt stellen, zelfvertrouwen uitstraalt en flexibel bent. Verder zijn nog een aantal voorbeelden van werkzaamheden:

 • Aanspreekpunt voor cliënten, mentoren, verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen
 • Zorgen voor het netwerk van de cliënten, denk hierbij aan GGZ, gebiedsteam, verslavingszorg en contact met mentor/ verwanten
 • Verrichten van neventaken die passen bij jou en/of de behoefte van het team
 • Intervisie met naaste collega's voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Goed om te weten: Je gaat mee in het onregelmatig dienstrooster inclusief slaapdiensten.

We vragen van jou

We zoeken een zelfstandige, daadkrachtige en stressbestendige begeleider die een echte teamspeler is. Jij hebt respect, humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen. De cliënt centraal en jij voorop! We zoeken een professional die goed aan kan sluiten bij cliënten en hen kan volgen in hun ontwikkeling. Naast dat je in mogelijkheden denkt en hier creatief en doortastend in bent, beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding maatschappelijke zorg op mbo-niveau 4 voor persoonlijk begeleider of gelijkwaardig
 • Ervaring in werken volgens een methodische cyclus
 • Kennis van en affiniteit met de LVB-doelgroep.

Waterkers

Je krijgt van ons

We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarom kun je o.a. gebruik maken van de online leeromgeving van GoodHabitz, waarin je ruime keuze hebt uit diverse online trainingen. Daarnaast ontvang je:

 • Een goed salaris van max. € 3.606,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring (FWG 40 conform cao Gehandicaptenzorg)
 • Een vast contract voor 24 uur per week
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een passende reiskostenvergoeding
 • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Ben je enthousiast en wil je reageren? Dit kan tot en met maandag 13 mei 2024 via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met , , via of telefoonnummer .

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvang jij zo snel mogelijk een uitnodiging van ons. Een gesprek kan dus al snel plaatsvinden.

Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht en een voorwaarde. Dit regelen en betalen wij!

Solliciteren

Misschien is dit ook iets voor jou?

 • Nog 244 dagen

 • Locaties complexe zorg - Friesland
 • 16 - 28 uur | Onbepaalde tijd

Jij bent een persoonlijk begeleider die met veel enthousiasme makkelijk een connectie maakt met onze cliënten en je collega's. Ben jij flexibel inzetbaar op verschillende locaties met complexe zorg? Wij zoeken voor de flexpool van Alliade Gehandicaptenzorg, voor minimaal 16 uur per week: Persoonlijk begeleiders - Flexpool Gehandicaptenzorg.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]3606 – 3606
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.alliade.nl/werken-bij/vacatures/gehandicaptenzorg-vacatures/4770/persoonlijk-begeleider-lvb-sneek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.