Jeugdzorgwerkers D Jeugdhulp Friesland 30-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Jeugdzorgwerkers D Jeugdhulp Friesland 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Gezinshuisouder worden?

Badweg 4
8934 AA Leeuwarden

Postbus 1266
8900 CG Leeuwarden

Badweg 4 8934 AA Leeuwarden

Postbus 1266 8900 CG Leeuwarden

Jeugdzorgwerkers D in de Flexpool (2024-21)

 • Loon: cao Jeugdzorg
 • Aantal uur: 7-32 uur per week
 • Standplaats: wisselend

Wil je jongeren met (complexe) gedrags- en psychiatrische problematiek begeleiden bij het vergroten van hun competenties, vaardigheden en zelfredzaamheid? Werk je graag met jongeren van 12 tot 18+ jaar en blijf je rustig in onverwachte situaties? Of ben je net afgestudeerd en wil je ervaring opdoen? Voor de afdeling Residentieel van Jeugdhulp Friesland in Leeuwarden, Drachten en Heerenveen zoeken we


Jeugdzorgwerkers D in de Flexpool

voor 7 - 32 uur per week (op basis van een min/max-contract)


Jouw taken

 • Je begeleidt en behandelt jongeren (12-18+ jaar) op basis van het individuele hulpverleningsplan, vanuit de schema therapeutische benadering en Geweldloos Verzet in onverwachte (crisis)situaties.
 • Je observeert jongeren, stimuleert en activeert hen met behulp van individuele, groeps- en relatiegerichte methoden.
 • Je organiseert therapeutische en recreatieve activiteiten.
 • Je rapporteert op de individuele leer- en behandeldoelen.
 • Je werkt in onregelmatige diensten, inclusief slaapdiensten.

Jouw profiel

Heb je minimaal een relevant, zorg gerelateerd, mbo-4 diploma of ben je halverwege je hbo-opleiding Social Work? Sta je stevig in je schoenen, heb je kennis van gedragsbeïnvloedingsmethoden en opvoedingstheorieën én ben je flexibel inzetbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw team

Binnen de residentiële locaties van Jeugdhulp Friesland verblijven jongeren 24/7, totdat ze kunnen terugkeren naar huis of totdat een andere (lichtere) passende vorm van wonen mogelijk is. Met een multidisciplinair team wordt gewerkt aan het bevorderen van de zelfredzaamheid van de jongeren, als ook aan het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, relationele vaardigheden, leermogelijkheden en perspectief voor de toekomst. Als jeugdzorgwerker draag je bij aan deze doelstelling en maak je onderdeel uit van een gedreven en enthousiast multidisciplinair team.

Ons aanbod

 • Een min-max contract van 7-32 uur per week, voor in eerste instantie de duur van een jaar. De intentie is om te verlengen. Een contract met het gemiddeld gewerkte aantal uren van het eerste jaar, behoort tot de mogelijkheden.
 • Een prima salaris conform de cao Jeugdzorg schaal 7; € 2.720,32 - € 3.887,75 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Een dynamische werkplek waar je volop ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door de interessante trainingen via onze Jeugdhulp Academie. Doorgroeien naar één van de vaste teams is een optie. Indien je in het bezit bent van een SKJ-registratie kan dit als Jeugdzorgwerker C.
 • Je maakt deel uit van onze transparante, collegiale en missie-gedreven VIP-organisatie. We zijn Verbindend, Inventief en Professioneel.
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering en je kunt met fiscaal voordeel deelnemen aan bedrijfsfitness.

Ben je geïnteresseerd?

We nodigen je van harte uit om op deze vacature te reageren.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 17 juni 2024.
Wil je eerst meer informatie? Je kunt telefonisch contact opnemen met teamleiders Moustafa Youfi via of via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJeugdwerker
Indicatie salaris (min – max]2720 – 3887
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)7 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://jeugdhulpfriesland.nl/vacatures/jeugdzorgwerkers-d-in-de-flexpool-2024-21

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.