Verpleegkundig Specialist GGZ Maandag 21-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Verpleegkundig Specialist GGZ Maandag 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Verpleegkundig Specialist speel je een sleutelrol in een multidisciplinaire team, bestaande uit een psychiater, systeemtherapeut, GZ-psycholoog, basispsycholoog, CGT-werkers, verpleegkundigen, orthopedagoog, en GGZ-agogen waarin psychiater het team coacht. Je voert diagnostiek uit, schrijft medicatie voor, verder neem je actief deel aan groepsbehandelingen, en draag je bij aan het behandelplan. Jouw verantwoordelijkheden omvatten niet alleen diagnostiek, maar ook het aanbieden van diverse behandelvormen, gebaseerd op een behandelplan. De focus wordt door het team niet alleen gelegd op de cliënt, maar ook op hun context(en), en daarbij wordt er gestreefd naar een sfeer van open communicatie, efficiëntie en positiviteit.

Wil je een cruciale rol spelen in een team dat streeft naar het realiseren van de persoonlijke doelen van onze cliënten? Solliciteer nu en word een waardevol onderdeel van een gedreven team!

Bij maandag® bieden wij jou graag het volgende: 

  1. Een salaris conform CAO met een minimum van €3.529,68 en een maximum van €5.774,36; 
  2. Een ruim aanbod aan trainingen en cursussen via onze Maandag® Academy; 
  3. Een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, ongeacht hoeveel km; 
  4. Uiteraard behoren een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden! 

Functie eisen

  • In opleiding of gediplomeerd Verpleegkundig Specialist;
  • Ervaring in het ambulant werken met volwassenen;
  • Enthousiasme, initiatief durven nemen, creativiteit, en zelfstandig kunnen werken;
  • BIG-registratie.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een dynamische organisatie gespecialiseerd in een breed scala van doelgroepen en psychische aandoeningen binnen de GGZ. Het team staat voor een positieve benadering, efficiëntie en het benutten van mogelijkheden naast de behandeling van problemen. 

Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met mij op via +31 6 16 03 69 84 of mail mij op lianne.bosma@maandag.nl.

Uit onderzoek blijkt dat voornamelijk mannelijke kandidaten al bij een 60% match solliciteren en vrouwen bij een 100% match. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen ik je graag uit om te solliciteren!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundig Specialist GGZ die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Specialist Ggz
Indicatie salaris (min – max]3529 – 5800
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)0 – 40
Contactgegevenslianne.bosma@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108212261?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.