Fysiotherapeut ZZP Maandag 30-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Fysiotherapeut ZZP Maandag 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor het behandelen en begeleiden van patiënten met lichamelijke klachten, variërend van spier- en gewrichtspijn tot revalidatie na een operatie of blessure. Je stelt diagnoses, ontwikkelt en implementeert behandelplannen en werkt nauw samen met andere zorgprofessionals om de beste zorg voor je patiënten te waarborgen. Je speelt een cruciale rol in het herstel en het verbeteren van de levenskwaliteit van je patiënten.

Hier zijn enkele van de werkzaamheden:

 • Onderzoek en evaluatie;
 • Behandelplan opstellen;
 • Fysieke therapie en oefeningen;
 • Adviseren;
 • Nauwkeurig bijhouden van patiëntendossiers en vooruitgangsrapporten.

Ben jij een gediplomeerde Fysiotherapeut op zoek naar een boeiende werkplek. Heb je interesse in het toepassen van jouw expertise bij verschillende organisaties ? Solliciteer dan gauw op deze vacature.

Wat bieden wij?

 • Het tarief is in overleg met jou afhankelijk van jouw ervaring
 • Vanuit een projectovereenkomst als ZZP'er bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij de arbeidsmarkt verkennen en in korte tijd meer ervaringen opdoen.
 • Een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en bloeien.
 • Ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. 

Functie eisen

 • Afgerond diploma fysiotherapie
 • Rijbewijs B
 • Geldige KvK registratie

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Fysiotherapeut ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]40 – 70
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractInterim
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108218459?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.