Coördinator Veiligheidsregio Fryslân 24-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Coördinator Veiligheidsregio Fryslân 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Veiligheidsregio Fryslân

Stagiair Crisisbeheersing piket coördinator

Leeuwarden, Stage

Voor de periode september 2024 tot en met januari 2025 zijn wij op zoek naar een stagiair Crisisbeheersing.

Implementatie nieuwe rol piket coördinator

Wil je meehelpen met de implementatie van de nieuwe rol van piket coördinator? Dan is deze stageopdracht geschikt voor jou!
Veiligheidsregio Fryslân heeft als doel het in stand houden en ondersteunen van de crisisorganisatie. Om verbinding met de crisisorganisatie te houden zijn we een aantal jaar geleden begonnen met accounthouderschap. Elk piketteam in de crisisorganisatie kreeg 2 aanspreekpunten met als doel om de relatie met de crisisfunctionarissen te onderhouden, informatie te delen en betrokkenheid te vergroten. Nu een aantal jaar verder is het tijd om het accounthouderschap door te ontwikkelen en introduceren we de rol van piketcoördinator met een bijbehorende werkwijze. Deze rol en werkwijze dient nog verder geïmplementeerd te worden en daar kunnen we je hulp bij gebruiken!

Tijdens je stage ben je onderdeel van de werkgroep die aan de slag gaat met de implementatie en bestaat uit collega's van afdeling crisisbeheersing. Je denkt actief mee en voert diverse activiteiten uit.

Opleidingsrichting: integrale veiligheid, derdejaars.

Wat ga je doen?

Je geeft invulling aan je opdracht door bijvoorbeeld een deskresearch uit te voeren, interviews af te nemen of informatie op te zoeken in de literatuur. Ook eigen initiatief en ideeën om de opdracht succesvol uit te voeren worden zeker gewaardeerd! Naast deze stageopdracht krijg je de ruimte om mee te lopen met medewerkers van de Veiligheidsregio.

Over deze competenties beschik jij

  • Nieuwsgierig en innovatief;
  • Kritisch;
  • Zelfstandig;
  • Ondernemend;

Wat bieden we jou?

  • Een leuke stageplek bij een dynamische afdeling;
  • Veel ruimte om de opdracht af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en die vanuit jouw opleiding;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • € 300,- stagevergoeding per maand bij een werkweek van 36 uur.

Bijzonderheden

Het overleggen van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vormt een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Interesse?

Dan horen we graag van jou! Je kunt tot en met 21 juni 2024 solliciteren via onderstaande knop. De gesprekken vinden plaats op 3 juli. Houd je hier rekening mee?

Sluitingsdatum 21 juni 2024

Werken bij Veiligheidsregio Fryslân

Onder Veiligheidsregio Fryslân vallen bestuurlijk -naast crisisbeheersing- ook GGD Fryslân en Brandweer Fryslân. Bij elkaar werken er circa 2.000 medewerkers, waarvan er meer dan 1.100 brandweervrijwilliger zijn. Daarnaast zijn er 200 crisisfunctionarissen uit andere organisaties actief voor Veiligheidsregio Fryslân. Onze organisatie staat midden in de samenleving. Op het gebied van veiligheid en gezondheid werken wij samen met tal van organisaties.

Veiligheidsregio Fryslân kenmerkt zich als betrouwbaar, slagvaardig en betrokken.

Logo Veiligheidsregio Fryslân (1)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVeiligheidscoördinator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.veiligheidsregiofryslan.nl/over-veiligheidsregio-frysl%C3%A2n/werken-bij-veiligheidsregio-frysl%C3%A2n/actuele-vacatures/stagiair-crisisbeheersing-piket-co%C3%B6rdinator/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.