Begeleider LVB Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Begeleider LVB Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Heb jij ervaring als begeleider en heb jij een afgeronde zorgopleiding? Haal jij energie uit het behalen van kleine doelen met de client? Wil jij je inzetten voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB)? Dan is Maandag op zoek naar jou!

Voor een grote zorginstelling in de regio Friesland zijn wij op zoek naar een echte aanpakker die de stevig in de sneakers staat. Je komt te werken op een van de locaties in de regio Friesland, waar cliënten wonen met een licht verstandelijke beperking. De woonvoorziening heeft bewoners van jong tot oud! Je komt als groepsbegeleider op een woongroep te staan. Als begeleider zorg jij voor de juiste begeleiding van de cliënten zodat zij stukje bij beetje hun persoonlijke doelen behalen, daarnaast wordt jij gelukkig van een lach op het gezicht van je cliënten. Je staat er natuurlijk niet alleen voor, samen met jouw team lever jij de zorg!

Functie eisen

Dit biedt Maandag jou:

  • Een marktconform salaris (cao gehandicaptenzorg) tussen de 3300 en 3500 bruto obv 40 uur;
  • Gedurende de hele periode begeleiding van een vast contactpersoon.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen doormiddel van trainingen binnen onze Maandag Academy. 

Dit ben jij:  

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO zorgopleiding;
  •  Je kunt inspelen op de (veranderende) behoefte van de cliënt en staat sterk in je schoenen;
  • Je beschikt over een rijbewijs. 

Over het bedrijf

Maandag® is een detacheringsbureau, dit houdt in dat je op projectbasis aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers en niet per dienst. Bij Maandag® staan onze professionals centraal, daarom vinden wij het belangrijk om een goede relatie te onderhouden met de professional. Wij denken graag met je mee op basis van jouw wensen en behoeften om zo passende projecten voor jou te vinden. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten door gebruik te maken van onze trainingen en cursussen. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Begeleider LVB die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]2300 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensheleen.post@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108155584?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.