Jeugdzorgwerker C/D Stichting de Kern 21-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Jeugdzorgwerker C/D Stichting de Kern 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Stichting de Kern is op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s voor de functie jeugdzorgwerker C of D!

Stichting de Kern heeft diverse kleinschalige woonvormen voor verschillende leeftijdscategorieën en op diverse locaties in Friesland. Samen met de bewoners wil Stichting de Kern midden in de samenleving staan en niet meer bieden dan wat écht nodig is. Binnen Stichting de Kern staat het bieden van veiligheid, als voorwaarde voor bewoners om zichzelf te kunnen ontwikkelen, voorop. Binnen de woonvoorzieningen wordt deze veiligheid gecreëerd door het bieden van stabiele basiszorg, een rustige basishouding van de professionals, het betrekken van de jongeren bij beslissingen die hen aangaan en het ‘op maat’ opvoeden. Er wordt aangesloten bij de ontwikkelingsmogelijkheden en het tempo van de jongeren en er worden kleine en haalbare doelen gesteld.

Je solliciteert op een baan voor minimaal 28 uur per week en draait volledig mee met alle diensten inclusief nacht/slaapdiensten. Je taken bestaan voornamelijk uit het verrichten van werkzaamheden vanuit een pedagogisch kader binnen een groep jongeren/jongvolwassenen op een van onze locatie. Daarnaast kan je als jeugdzorgwerker praktische opvoedingsondersteuning geven aan het gezin/systeem.

Ben jij (óf ken) iemand die in het bezit is van een relevante HBO opleiding (SKJ-geregistreerd), óf in het bezit is van een MBO opleiding (registratie bij het registerplein), dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie! Je kunt deze mailen naar info@dekern.nl.

Wij bieden- Een functie met afwisselende werkzaamheden.- Een huiselijke sfeer om in te werken.- Een klein team met enthousiaste collega’s.- Mogelijkheid om deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten en werkbegeleiding voor het behalen van SKJ-punten.- Periodieke training en scholing.- Salaris volgens de CAO Jeugdzorg.Voor meer informatie kan je contact opnemen met ons kantoor op nummer 06-50499100.

Delen wordt  gewaardeerd!#vacature #stichtingdekern #nieuwecollega #nieuwebaan #zorgprofessional #jeugdzorgwerker

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGezinscoach
Indicatie salaris (min – max]2686 – 4455
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensinfo@dekern.nl , 31650499100 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.