Psychomotorische Therapeut Patyna 03-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Psychomotorische Therapeut Patyna 03-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Revalidatie bij Parkinson Revalidatie na amputatie Revalidatie bij kanker

Logo Patyna

 • Huidige:

Ben jij die professionele en betrokken collega? Binnen Patyna zij wij op zoek naar een .

Plaats Diverse locaties

Plaatsingsdatum 3 mei 2024

Sluitingsdatum 31 mei 2024

Uur per week 20 uur per week

Salarisgroep FWG 55

Wat ga je doen?

Binnen de vakgroep zijn we in ontwikkeling en zitten we in de transitie van bewegingstherapeut naar . Hiervoor zoeken wij een geschikte kandidaat die de ingeslagen weg met ons verder wil door ontwikkelen.
In deze verantwoordelijke, leuke baan en met jou creativiteit breng je de cliënt weer terug naar eigen kern en mogelijkheden. Het inzetten van beweging en het lichaam als middel binnen de PMT maakt ons werk zo bijzonder. We kijken daarbij specifiek naar bewegingsgedrag en lichaamsbeleving in combinatie met ziektebeeld en omgevingsfactoren. Je draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënt. De eigen regie is hierbij het uitgangspunt.

Als werk je binnen het behandelteam van Patyna. Op verwijzing van arts of psycholoog. Je houdt je bezig met het behandelen van cliënten, zowel in individueel als in groepsverband. Als psychomotorisch therapeut behandel je cliënten met psychische, psychosociale of psychiatrische hulpvraag. Veel hulpvragen liggen op het gebied onbegrepen gedrag, emotie en spanningsregulatie, stemming, en lichaamsbeleving.

Je draagt verantwoordelijkheid voor het opstellen, uitvoeren en evalueren en zo nodig aanpassen van het behandelplan. Dit wordt samen uitgevoerd binnen het behandelteam in multidisciplinaire afstemming. Je werkt graag in teamverband, maar bent ook in staat om zelfstandig te werken.
Je werkt op verschillende locaties van Patyna.

Psychomotorische therapie wordt momenteel ingezet bij cliënten met complexe zorgvragen en voor de doelgroepen zoals psychogeriatrie, gerontopsychiatrisch, Huntington, Parkinson.

Behandelteam

Patyna heeft een eigen behandelteam. Binnen het behandelteam werken we met regioteams. In een team werken verschillende behandelaren samen om deskundige zorg en behandeling op maat te bieden. We hebben alle specialistische kennis in huis. Vaak zijn meerdere behandelaren betrokken bij uw behandeling.

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een jaarcontract voor 20 uur per week, met de intentie tot een vast contract.
 • Ouderenzorg is de toekomst en onze vakgroep!
 • Een leuke en uitdagende omgeving. Net als voor cliënten, vinden we het ook belangrijk dat je als medewerker zelf de regie hebt;
 • Patyna heeft goede arbeidsvoorwaarden, het salaris is gebaseerd op de cao-VVT FWG 55;
 • Daarnaast bieden we een breed pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden; onder andere met de mogelijkheden voor de aanschaf van zonnepanelen, fiets, multimedia en witgoed onder gunstige voorwaarden.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding gericht psychomotorische therapie;
 • Enige ervaring met de doelgroepen; psychogeriatrie, gerontopsychiatrisch, Parkinson en Huntington wordt op prijs gesteld.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto.
 • Je bent sociaal, verbindend en enthousiast om in de ouderenzorg aan de slag te gaan!

Reageren?

Stuur dan je CV en motivatiebrief via de sollicitatieknop naar ons.

Ben je enthousiast geworden, maar heb je toch nog wat vragen? Dan kun je contact opnemen met één van onze psychomotorisch therapeuten; via of Anne Klijnstra via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychomotorisch Therapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.patyna.nl/werken-en-leren/vacatures/psychomotorische-therapeut

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.