Persoonlijk Begeleiders Stichting Alliade 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Persoonlijk Begeleiders Stichting Alliade 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

A

  • Alliade logoAlliade logo

Nog 16 dagen om te reageren

Persoonlijk begeleiders - jeugdzorg

Thiedamaweg in Damwoude

Als persoonlijk begeleider speel jij een cruciale rol in de begeleiding van de jongeren op onze locatie. Ben jij enthousiast om samen met hen te ontdekken wie ze zijn en wil je bijdragen aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling?

Wij zoeken voor locatie de Thiedamaweg in Damwoude, voor 8 - 28 uur per week:

Persoonlijk begeleiders - jeugdzorg

Locatie Thiedamaweg in Damwoude Contractduur 8 - 28 uur Sluiting vacature 16-06-2024 Vacaturenummer v24.0334

Binnen Alliade jeugdzorg ondersteunen we kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en hun gezin bij het ontwikkelen, opgroeien en opvoeden als dit niet vanzelf gaat. Ons doel is om samen met de kinderen en jongeren toe te werken naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid, zodat iedereen een eigen plek in de maatschappij krijgt.

Jij gaat werken op de Thiedamaweg in Damwoude. Deze locatie heeft meerdere woningen en biedt een vertrouwde woonsituatie en behandeling aan kinderen en jongeren tot 18 jaar. Deze jongeren kunnen vanwege een verstandelijke beperking en vaak bijkomende problematieken (zoals autismespectrumstoornis, hechtingsproblematiek en ADHD) niet meer thuis wonen. In elke woning wonen kinderen en jongeren die qua leeftijd en beperking bij elkaar aansluiten. De ondersteuning wordt gegeven in kleine groepen.

Je gaat doen

Wij zijn de kinderen en jongeren van de Thiedamaweg. We wonen hier in 3 verschillende woningen en we hebben het best gezellig met elkaar. Overdag gaan we naar het kinderdagcentrum, school of dagbesteding. We hebben een vast dagprogramma waar onze begeleiders en wij mee werken. Wij doen graag leuke en gezellige activiteiten, maar hebben ook structuur nodig tijdens deze activiteiten. We doen de dingen graag met elkaar en samen met jou als begeleider. Soms laten we ook wel eens dingen zien waar we later weer spijt van hebben, zoals boos zijn en agressief gedrag. Ook dat hoort er soms bij.

Wat vinden wij belangrijk in onze begeleiders? Jij bent een aardig en altijd vrolijk persoon die met passie en vol enthousiasme ons 's ochtends komt wekken. Jij trekt je niets aan van ons ochtendhumeur en zorgt ervoor dat wij weer vrolijk en ontspannen de deur uitgaan. Jij kunt ons duidelijkheid geven, want dat hebben we nodig. Jij helpt ons om zo zelfstandig mogelijk dingen te doen. Jij loopt er verzorgd en netjes bij en draagt dit ook uit naar ons! Jij bent creatief en houdt van het ondernemen van activiteiten en bent een master in het spelen van spelletjes. Goed kunnen koken is zeker een pre voor ons.

Ben je al nieuwsgierig? Aarzel niet om een bezoekje te brengen aan deze bijzondere plek en doelgroep. De koffie (of thee) staat klaar! Stuur een mail naar , dan plannen we samen een kennismakingsmoment.

We vragen van jou

Je gaat de uitdaging met moeilijkheden bij de kinderen en jongeren niet uit de weg. Met proactieve alertheid creëer je een veilige omgeving, ben je loyaal en toon je standvastigheid. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt nauwkeurig en volgens methodiek. Bovendien beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 4
  • Kennis van de Triple-C methodiek is een pre
  • De wil om te leren, je SKJ-registratie te behalen en je verder te ontwikkelen richting een pedagogisch medewerker C.

Wij zoeken naast vaste medewerkers ook enthousiaste collega's die op zoek zijn naar een bijbaan of vakantiewerk! Zit jij in het (voor)laatste jaar van een zorgopleiding op minimaal mbo-niveau 4 en wil jij werkervaring opdoen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je krijgt van ons

Een uitdagende functie waarin je een belangrijke rol speelt in het bieden van een veilige woonomgeving voor de kinderen en jongeren. Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris van max. €3.606,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring FWG 40 conform cao Gehandicaptenzorg
  • Een contract voor 8 - 28 uur per week
  • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Ben je enthousiast en wil je reageren? Dit kan tot en met zondag 16 juni via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op.

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Anske Wagenaar, manager van deze locatie, via telefoonnummer: . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met , , via telefoonnummer of .

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvang jij zo snel mogelijk een uitnodiging van ons. Een gesprek kan dus al snel plaatsvinden.

Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht en een voorwaarde. Dit regelen én betalen wij.

Solliciteren

Wil jij graag als persoonlijk begeleider aan de slag binnen de jeugdzorg? Vind jij het fijn om zelf te bepalen wanneer en hoeveel je werkt? Kom dan in de flexpool van Alliade! Wij zoeken voor de flexpool van Alliade Jeugdzorg, voor minimaal 16 uur per week: Persoonlijk begeleider - flexpool jeugdzorg.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]3606 – 3606
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDamwald, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.alliade.nl/werken-bij/vacatures/4861/persoonlijk-begeleiders-jeugdzorg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.