Persoonlijk Begeleider Stichting Alliade 08-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Persoonlijk Begeleider Stichting Alliade 08-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

A

 • Alliade logoAlliade logo

Nog 12 dagen om te reageren

Persoonlijk Begeleider - Bolsward

Looiersbuurt in Bolsward

De Looiersbuurt in Bolsward, hier is elke dag anders! Samen met een team van gedreven professionals kun je rekenen op uitdaging, groei en de kans om een positieve impact te geven voor de cliënten. Samenwerken en ontwikkelen is hier het sleutelwoord.

Op de locatie Looiersbuurt in Bolsward zijn wij, voor 20 tot 32 uur, op zoek naar een:

Persoonlijk Begeleider - Bolsward

Locatie Looiersbuurt in Bolsward Contractduur vast Contractduur 20 - 32 uur Sluiting vacature 21-05-2024 Vacaturenummer v24.0324

Welkom bij onze 24-uurs zorg woonlocatie, waar 32 cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking en complexe zorgvragen een warm thuis vinden. Onze locatie is opgedeeld in drie gepassioneerde teams, elk met een eigen specialiteit. Twee teams richten zich op de ondersteuning van cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking in combinatie met psychische en psychiatrische uitdagingen. Het derde team zorgt voor onze ouder wordende cliënten, die ook te maken hebben met gedragsproblematiek en extra zorg in de dagelijkse handelingen (ADL).

Bij ons staat variatie en diversiteit centraal, waar elke dag nieuwe uitdagingen en verschillende zorgbehoeften brengt, passend bij onze cliënten. We werken nauw samen met diverse disciplines en bieden zelfs interne dagbesteding aan binnen onze locatie. Hierdoor is alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Onze diensten zijn veelzijdig, variërend van slaapwachten tot avond- en ochtenddiensten en dagdiensten. Je hoeft nooit alleen te zijn in het gebouw en in de nacht is er altijd de mogelijkheid om terug te vallen op de zorgcentrale of thuiszorg.


Je gaat doen

Stap in de rol van persoonlijk begeleider op de etage 2 en 3 waar complexe zorgvragen zijn en omarm de verantwoordelijkheid voor het zelfstandig en professioneel ondersteunen, begeleiden en behandelen van onze cliënten. Werk zij aan zij met cliënten/verwanten, collega-begeleiders en gedragsdeskundigen om een impactvolle ondersteuning te bieden. Je dagen zullen onder andere gevuld zijn met het opstellen en bewaken van ondersteuningsplannen, het tijdig aanvragen van vervolg-indicaties en beschikkingen en geef je functionele aanwijzingen aan je collega's. Daarbij ben jij het eerste aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren en externe instanties. Als kers op de taart coördineer en houd je toezicht op teamtaken, waardoor je een integraal onderdeel wordt van ons dynamische zorgteam.

We vragen van jou

Je hebt een krachtige persoonlijkheid, met duidelijke verwachtingen en heldere communicatie naar zowel cliënten als collega's. Het schrikt je niet af om standvastig te blijven bij verbale of fysieke uitdagingen. In teamverband ben je een onmisbare schakel met een sterke onderlinge loyaliteit en een gedeelde teamgeest. Je bent je bewust van je eigen sterke- en zwakke punten en je kunt deze openlijk bespreken. Daarnaast herken je het potentieel en de talenten van je collega's. Verder heb je:

 • Een afgeronde zorgopleiding niveau 4, denk hierbij bijvoorbeeld aan maatschappelijke zorg/social work
 • Een verzorgende en/of pedagogische achtergrond.

Je krijgt van ons

Bij ons sta je er nooit alleen voor. We vormen een hechte eenheid en delen de verantwoordelijkheid voor onze cliënten en ons werk. Dit betekent dat je elke dag de kans krijgt om te groeien en te leren in een inspirerende omgeving waar fouten maken geen probleem is, maar juist een kans om te ontwikkelen. Onze focus op groei en ontwikkeling is onvergelijkbaar. We bieden talloze mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Jouw succes is ons succes. Verder krijg je:

 • Een goed salaris van max. € 3.606,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring (FWG 40 conform cao gehandicaptenzorg)
 • Een vast contract voor 20 tot 32 uur per week, samen kijken we graag naar jouw wensen.
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een passende reiskostenvergoeding
 • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageren kan via de onderstaande button 'solliciteren' en we nemen snel contact met je op!

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met , van deze locatie, via telefoonnummer . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Recruitment, via .

Graag willen wij je laten weten dat de sollicitatiegesprekken plaats vinden op woensdag 29 mei in de ochtend.

Een geldige Verklaring omtrent Gedrag is een verplichte voorwaarde. Dit regelen en betalen wij!

Solliciteren

Misschien is dit ook iets voor jou?

 • Nog 236 dagen

 • Locaties complexe zorg - Friesland
 • 16 - 28 uur | Onbepaalde tijd

Jij bent een persoonlijk begeleider die met veel enthousiasme makkelijk een connectie maakt met onze cliënten en je collega's. Ben jij flexibel inzetbaar op verschillende locaties met complexe zorg? Wij zoeken voor de flexpool van Alliade Gehandicaptenzorg, voor minimaal 16 uur per week: Persoonlijk begeleiders - Flexpool Gehandicaptenzorg.

Persoonlijk begeleider EMB - Kollum

 • Nog 12 dagen

 • Van Bootsmalaan in Kollum
 • 28 uur | Onbepaalde tijd

Word onderdeel van ons gezellige team als persoonlijk begeleider met een warm hart en een oprechte interesse in de unieke behoeften van onze cliënten! Wij zoeken voor locatie van Bootsmalaan in Kollum, voor 28 uur per week, een: Persoonlijk begeleider EMB - Kollum.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]3606 – 3606
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.alliade.nl/werken-bij/vacatures/4802/persoonlijk-begeleider-bolsward

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.