Stage Muziektherapie Fivoor 12-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Stage Muziektherapie Fivoor 12-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Stage muziektherapie

 • 16 - 24 uren per week
 • Opleidingen & Stages
 • Den Dolder

Geïnteresseerd in deze vacature?

Stage muziektherapie

Voor ons behandelcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair muziektherapie!

Over Wier
Wier is een behandelafdeling van Fivoor. De medewerkers van behandelcentrum Wier behandelen mensen met een licht verstandelijke beperking (IQ tussen de 50 en 85) gecombineerd met psychiatrische- en/of gedragsproblematiek. Deze SGLVG doelgroep ( sterk gedragsgestoord en licht verstandelijk gehandicapt ) is in de regio Utrecht, Flevoland en Noord-Holland het best op haar plek binnen behandelcentrum Wier, waar hooggespecialiseerde en forensische zorg wordt geboden.
Behandelcentrum Wier bestaat uit verschillende klinieken in Den Dolder, Bilthoven en Utrecht. Daarnaast zijn er ambulante teams bestaande uit een (F)ACT ( flexible) assertive community treatment) teams, poliklinische teams en een dagbehandeling.

De verschillen tussen de klinieken zitten hoofdzakelijk in hoe open of hoe gesloten het karakter is. Binnen de klinieken wordt multi-, maar ook interdisciplinair gewerkt, waarbij vaktherapie een belangrijk onderdeel van de behandeling van de cliënten is.

Jouw stage
Het vaktherapie-team bestaat momenteel uit zes behandelaren in verschillende discipilines: psychomotorische therapie, dramatherapie, muziektherapie en beeldende therapie.
Met ons team werken we dagelijks intensief met de cliënt aan zijn/haar behandeldoelen en werken we aan de volgende stap in de behandeling. Verschillende vormen van behandeling die wij bieden, zijn:
- Individuele behandeling
- Observatiegroepen
- Training Sociale Vaardigheden
- Spanning en emotieregulatie groepen

Muziektherapie is één van de therapieën die ingezet kan worden gedurende de behandeling. Middels muziek maken, spelen en luisteren, werken we aan de behandeldoelen van de cliënt.

Tijdens je stage word je begeleid door de twee muziektherapeuten, maar werk je ook samen met andere therapeuten en disciplines. Je loopt mee met bestaande groepen en biedt, onder supervisie, ook individuele muziektherapie aan.

Wat breng je mee?

Om voor deze stage in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende punten:

 • je bent derde of vierdejaarsstudent HBO vaktherapie muziek;
 • je bent beschikbaar m.i.v. september 2024 voor twee tot drie dagen per week;
 • je vindt het een uitdaging om met complexe problematiek om te gaan;
 • je staat stevig in je schoenen;
 • het werk met de doelgroep en het multi- en interdisciplinair werken vraagt veel reflectievermogen en stilstaan bij het denken, voelen en handelen;
 • een leergierige instelling!

Wij bieden jou?

Wij bieden een interessante stageplek in een uitdagende branche met arbeidsvoorwaarden volgens de cao GGZ .

Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede samenwerkingsrelatie met collega's en patiënten centraal. De lijnen zijn kort en we leveren maatwerk voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Interesse en informatie

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met () op telefoonnmmer: en/of Bram Brundel (muziektherapeut) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMuziektherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieWier, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfivoor.nl/vacatures/details/stage-muziektherapie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.