Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Maandag 24-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Maandag 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wat ga je doen als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige? 💶 €4.500-6.264

Als verpleegkundig specialist bij Maandag speel je een cruciale rol in het door ontwikkelen van ons zorgprogramma, coachen van het team en samenwerken met interne en externe partners. Je voert intakes en diagnostisering uit en stelt behandelplannen op in overleg met het multidisciplinaire team, de cliënt en diens naasten. Jij beslist over medicatieaanpassingen, maar overleg met de verslavingsarts en andere collega’s is altijd mogelijk. De werkwijze is gebaseerd op gelijkwaardigheid, zowel in cliëntcontact als in samenwerking met collega's.

Je taken omvatten het evalueren en verder ontwikkelen van het zorgprogramma, uitvoeren van intakes, diagnostisering, behandelingen en medicatiebeheer. Je stelt behandelplannen op in overleg met het team en coacht het begeleidend team van social workers en verpleegkundigen. Samen met de verslavingsarts fungeer je als regiebehandelaar voor de cliënten.

Functie eisen

Waar wij heel blij van worden:

 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundig Specialist (GGZ-vs) en hebt een geldige BIG-registratie;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in de GGZ, en ervaring in de verslavingszorg is een pluspunt;
 • Je blijft kalm en professioneel in uitdagende situaties;
 • Je bent een echte verbinder die gemakkelijk contact legt met collega's van andere teams.

Waar we jou blij mee maken.

 • Een marktconform salaris op basis van CAO GGZ FWG 65 💶(€4.500-6.264);
 • Een reiskostenvergoeding van netto € 0,23 per kilometer of een Leaseauto incl. laadpas;
 • Een leuke functie binnen een dynamische en moderne werkomgeving;
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Dertiende maand;
 • Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag® Academy;
 • Persoonlijke begeleiding van zowel een recruiter als een accountmanager.

Over het bedrijf

De Opdrachtgever

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) krijg je de kans om je expertise toe te passen in diverse zorgsettings. Je specialiseert je in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en biedt ondersteuning aan cliënten met complexe psychische problemen. Je werkt vaak ambulant, wat betekent dat je cliënten bezoekt in hun eigen leefomgeving. Hierbij focus je op het bevorderen van hun zelfredzaamheid en het stabiliseren van hun situatie. In samenwerking met een multidisciplinair team ontwikkel je behandelplannen en voer je therapeutische gesprekken. Je hebt ook een belangrijke rol in de crisisinterventie en preventie. Door je werk in verschillende omgevingen, zoals de thuiszorg, revalidatiecentra en instellingen voor gehandicaptenzorg, kun je een breed scala aan ervaringen opdoen en je vaardigheden verder ontwikkelen. Je bijdrage als SPV is essentieel voor het welzijn en de herstel van je cliënten, en biedt je de mogelijkheid om je te specialiseren in een vakgebied dat voortdurend in ontwikkeling is.

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]4500 – 6264
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 36
Contactgegevenslianne.bosma@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217872?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.