Ouderbegeleider Psy&ko 04-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Ouderbegeleider Psy&ko 04-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Door een groeiende wachtlijst zijn we op dit moment niet in staat om nieuwe volwassen cliënten aan te nemen.

Logo

Ben jij een gedreven en flexibele ouderbegeleider of systeemtherapeut en heb je zin om ons jonge enthousiaste team te versterken, solliciteer dan op de functie van ouderbegeleider of systeemtherapeut bij Psychologisch Centrum.

Als ouderbegeleider of systeemtherapeut bij Psychologisch Centrum voer je intakegesprekken, verricht je begeleid en behandel je ouders en kinderen van 0-18 en hun ouders. Psychologisch Centrum werkt intensief samen Kind-en jeugdcentrum Leeuwarden, waar gezamenlijk behandeld wordt met kinder-paramedici. De doelgroep is infants, 4-12 jaar en ouder. Je neemt maandelijks deel aan het MDO en krijgt wekelijks werkbegeleiding van een senior.

Psychologisch Centrum heeft een jong en stabiel team en probeert buiten de gebaande paden hulp te bieden, werkt vraaggestuurd en afgestemd op de individuele problematiek van het kind en de jeugdige.

Wat zoekt Psychologisch Centrum?

Psychologisch Centrum zoekt een flexibele, gedreven en veerkrachtige HBO afgestudeerde gezinsbegeleider of systeemtherapeut met hart voor het vak. Een nieuw collega die de orthopedagoog of psycholoog kan aanvullen de in behandeling en vraag-gestuurd kan werken.

Wat biedt Psychologisch Centrum jou?

Psychologisch Centrum stimuleert persoonlijke ontwikkeling en investeert in medewerkers. Denk aan de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCT, EMDR Practitioner en Infant Mental Health. Daarnaast is er sprake van

  • salariëring conform CAO GGZ
  • uren en werkdagen in overleg en indien mogelijk flexibel
  • scholing,-en ontwikkelmogelijkheden
  • vakantie-uren in overleg
  • pensioen van PFZW

Startdatum in overleg.

Enthousiast? Schrijf dan je brief met motivatie aan of voer onderstaand formulier in.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://psychologisch-centrum.nl/hbo-afgestudeerde-ouderbegeleider-systeemtherapeut-of-gezinsbegeleider/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.