Verzorgende IG EMB Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Verzorgende IG EMB Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Voor velen een pittige doelgroep maar voor jou een echte uitdaging! Jij haalt als Verzorgende IG jouw werkplezier uit het ondersteunen bij de verzorging van mensen met een verstandelijke beperking die veel nabijheid nodig hebben. Jij bent met jouw kennis over de verschillende verpleegtechnische handelingen onmisbaar voor deze bewoners met een ernstige meervoudige beperking (EMB).

Jij vindt het belangrijk dat de bewoners hun eigen keuzes kunnen maken. Je vindt het een uitdaging om de behoeften van deze bewoners te achterhalen en zorgt hiermee dat ze zoveel mogelijk de eigen regie in handen houden. Om de bewoners te ondersteunen hebben ze veel structuur nodig. Jij bent geschikt om deze structuur te bieden.

Als verzorgende IG in de gehandicaptenzorg ondersteun je mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) bij de dagelijkse verzorging en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Deze bewoners zijn vrijwel altijd rolstoel gebonden en hebben veel ondersteuning nodig. Jouw taken zijn divers. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de zorg van de bewoners ben je ook verantwoordelijk voor hun welzijn. Je bent als verzorgende IG EMB betrokken bij de bewoners en bent goed in de non-verbale communicatie met de bewoners. Omdat de bewoners zich vaak moeilijk verbaal kunnen uiten, is het belangrijk dat ze jou in vertrouwen kunnen nemen. Je hebt daarom een ontspannen houding en beschikt over een gezonde dosis humor en geduld. Hiermee kun je de bewoners verder helpen in hun ontwikkeling en hebben ze een fijne dag.

Je vindt het enorm interessant wat er allemaal nog mogelijk is en wilt voor deze groep het beste uit het leven halen. Kortom, jij bent de betrokken Verzorgende IG die wij zoeken!  

Wat bieden wij?

 • Wij bieden jou als Verzorgende IG een salaris conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 35 van tussen de €2.508,89 en €3553,50 o.b.v. 40 uur;
 • Wij bieden je een tijdelijk of vast dienstverband;
 • De mogelijkheid om binnen andere doelgroepen, zoals de ouderenzorg,
 • Wij vergoeden alle reiskosten van € 0,23 per kilometer of je ontvangt projectgebonden een lease auto;
 • Een dertiende maand;
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Bij ons kun je gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy. Een vervolgopleiding MBO verpleegkunde behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Opbouw van vakantiegeld en vakantie dagen.

Naast al deze praktische zaken ondernemen we eens in het half jaar een leuke groepsactiviteit! Zien we je daar?

Functie eisen

 • Afgeronde MBO opleiding Verzorgende IG
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Een rijbewijs B

Over het bedrijf

Je gaat werken bij verschillende organisaties binnen de gehandicaptenzorg. Je kunt bijvoorbeeld werkzaam zijn bij deze grote organisatie waar een prettige sfeer heerst. Professionals zetten zich dagelijks in om de beste zorg en ondersteuning te kunnen bieden. Dit kenmerkt zich door erin te geloven dat ieder mens uniek is. In de zomerperiode hebben veel bewoners vakantie, daarom kun jij je naast ondersteuning en begeleiding ook inzetten voor een leuke dag invulling van de bewoners. Je kunt daarom samen met het team verschillende activiteiten organiseren. Je kunt zowel op één als meerdere woongroepen worden ingezet. Een uitstapje maken naar de ouderenzorg of ggz? Ook dat kan bij Maandag®!

Over Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verzorgende IG EMB die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende 3 Ig
Indicatie salaris (min – max]2509 – 3554
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevenskirsten.vanderpol@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108175663?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.