GZ-Psycholoog Verslaving Maandag 21-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. GZ-Psycholoog Verslaving Maandag 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Wat ga je doen als GZ-Psycholoog in de Verslavingszorg?

Bij Maandag® krijg je de kans om een essentiële rol te spelen in de behandeling en begeleiding van cliënten met verslavingsproblematiek. Je werkt met een diverse doelgroep van volwassenen en jongeren die kampen met verslavingen en bijkomende problematieken zoals depressie, angststoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Door jouw expertise en inzet help je cliënten hun weg naar herstel te vinden.

In jouw rol voer je uitgebreide diagnostiek uit, stel je behandelplannen op en begeleid je cliënten door middel van verschillende therapievormen, zoals CGT en EMDR. Je werkt binnen een multidisciplinair team en stemt regelmatig af met ketenpartners en huisartsen om de best mogelijke zorg te bieden. Als GZ-Psycholoog bij Maandag® krijg je de kans om je te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden door middel van afwisselende opdrachten binnen de verslavingszorg.

Wie ben jij?

Je bent flexibel, zelfstandig en houdt van afwisseling. Je hebt een passie voor het werken met cliënten die worstelen met verslavingsproblematiek en bent gedreven om hen te ondersteunen in hun herstelproces. Je hebt ervaring met verschillende behandelmethodieken en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Met jouw professionele houding en empathie maak je een verschil in het leven van je cliënten.

Ook natuurlijk interessant, wat krijg je van ons?

 • Een opleidingsbudget en onze eigen Maandag® Academy
 • Een salaris van €4.785 tot €6.264 bruto per maand o.b.v. 40 uur (CAO GGZ Functiegroep 65)
 • (Vast) dienstverband bij Maandag®
 • Een vast contactpersoon vanuit Maandag® voor jouw persoonlijke begeleiding
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto (met tankpas)
 • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
 • Pensioenopbouw

Functie eisen

 • BIG-geregistreerde GZ Psycholoog;
 • Flexibel, resultaatgericht, en een positieve teamspeler;
 • Bereidheid tot samenwerken met andere disciplines en programma’s;
 • Kennis van diverse behandelmethodieken en op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Over het bedrijf

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij een opdrachtgever in de verslavingszorg. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. We bieden verschillende mogelijkheden: of je nu kiest voor afwisseling en ontwikkeling met een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd, wij kijken naar wat het beste bij jou past. Een Projectovereenkomst voor de duur van een opdracht behoort ook tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden als professional in de zorg? Neem dan contact op met mij voor een persoonlijk gesprek, telefonisch of via beeldbellen. Ik kijk ernaar uit om te horen wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe wij hieraan kunnen bijdragen. Enthousiast geworden of heb je vragen? Neem direct contact met mij op via +31 6 16 03 69 84 of mail mij op lianne.bosma@maandag.nl.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de GZ-Psycholoog Verslaving die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog Verslavingszorg
Indicatie salaris (min – max]4785 – 6264
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)8 – 40
Contactgegevenslianne.bosma@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217334?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.