Psychiater ZZP Maandag 22-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Psychiater ZZP Maandag 22-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Verantwoordelijkheden:

Als psychiater ZZP ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van uitgebreide intakegesprekken en psychodiagnostisch onderzoek om tot een nauwkeurige diagnose te komen. Je ontwikkelt en implementeert individuele behandelplannen op basis van de diagnose en specifieke behoeften van de cliënt. Hierbij pas je diverse behandelingsmethoden toe en monitor je de voortgang van de behandeling om indien nodig de behandelstrategieën aan te passen.

Daarnaast bied je psychische en emotionele ondersteuning aan cliënten en hun families en begeleid je hen door hun behandeltraject. Je werkt nauw samen met andere zorgprofessionals binnen een multidisciplinair team en adviseert en ondersteunt collega's en andere professionals binnen de organisatie.

Als psychiater ZZP bij Maandag® bieden wij jou een groot scala aan opdrachtgevers binnen de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en GGZ.

Wat bieden wij:

  • Het ZZP tarief is in overleg met jou
  • Vanuit een projectovereenkomst als ZZP'er bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij de arbeidsmarkt verkennen en in korte tijd meer ervaringen opdoen.
  • Een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en bloeien.
  • Ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot psychiater
  • BIG-registratie
  • Flexibel inzetbaar
  • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector in heel Nederland. Onze recruiters en accountmanagers zijn elke dag op zoek naar de beste match. Door deze goede samenwerking hebben wij mooie relaties opgebouwd met professionals en opdrachtgevers. Bij Maandag® staan wij voor werkplezier. Wij luisteren naar jouw wensen en ambities en kijken samen hoe we hier invulling aan kunnen geven en een bijdrage kunnen leveren aan de bouw van jouw carrière. Klinkt dit als een match made in heaven? Neem vrijblijvend contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Psychiater ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPsychiater
Indicatie salaris (min – max]5833 – 10830
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractZZP
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217480?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.