Psycholoog Dimence groep 08-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Psycholoog Dimence groep 08-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Psycholoog Met Interesse Voor Diagnostiek, Behandeling en Wetenschappelijk Onderzoek Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen

Uren per week

32 tot 36 uur

Regio's

Deventer

Opleidingsniveau

WO

Sluitingsdatum

05 juni 2024

Psycholoog met interesse voor diagnostiek, behandeling en wetenschappelijk onderzoek Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Denk je in mogelijkheden, werk je resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen? Ben je daarnaast een psycholoog met affiniteit met ASS en ADHD? Dan komen wij graag met jou in contact!

Het SCOS is een derdelijns voorziening die zich richt op patiënten met zeer complexe problematiek op het gebied van Ontwikkelingsstoornissen. Wij zijn specialist op het gebied van ASS, ADHD in combinatie met comorbide stoornissen en beschikken over ambulante en klinische voorzieningen. Het SCOS valt onder de divisie Topreferente GGz van Dimence.

We willen dolgraag samenwerken met psycholoog die naast reguliere taken op het gebied van diagnostiek en behandeling ook 3 uur per week taken wil verrichten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en datamanagement.

Wat ga je doen?

Als psycholoog houd je je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van psychodiagnostisch onderzoek gericht op het verkrijgen van inzicht in de psychologische situatie van patiënten ten behoeve van diagnostiek/indicatiestelling. Waar mogelijk voer je enkele behandelingen uit. Je werkt samen en ontvangt werkbegeleiding en supervisie van de GZ psycholoog in ons team. Aanvullen met specifieke taken binnen team

Op het gebied van onderzoek en datamanagement bestaan jouw taken uit de coördinatie van verzameling en verwerking van gegevens met als resultaat een valide groeiende database als basis voor gegevensanalyse. Daarnaast lever je in overleg met de hoofdonderzoeker data aan ten behoeve van onderzoek. Je draagt bij aan de ontwikkeling van onderzoeksprotocollen en -instrumenten waarbij je behandelaren voorziet van instructies met betrekking tot het verzamelen van gegevens.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.

We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

We hebben veel te bieden!

 • We bieden een uitdagende baan voor 32-36 uur per week in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent. Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar, maar bij een wederzijdse klik wordt dit een vast dienstverband.
 • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
 • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
 • De functie is ingedeeld in FWG 60, afhankelijk van je opleiding, conform cao ggz. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dan...

 • …ben je een psycholoog in het bezit van een LOGO verklaring en bij voorkeur ervaring in de ggz.
 • ...ben jij gepassioneerd over onze doelgroep en toon je dit door écht menselijk contact te maken.
 • …haal je voldoening uit ondersteuning op het gebied van onderzoek en datamanagement.
 • ...houd je de ontwikkelingen binnen de ggz scherp in de gaten en sta je klaar om deze ontwikkelingen in de organisatie in te brengen.
 • ...ben je gericht op samenwerking, kun je je collega's stimuleren en motiveren. Daarnaast kun je op een positieve wijze feedback geven en ontvangen.
 • ...denk je in mogelijkheden. Je kijkt niet naar wat er niet kan, maar focust op wat er juist wel kan.
 • ...ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk. Mét humor!

Dimence

Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals.

Neem voor meer informatie contact op met Esther Wink, teamleider bedrijfsvoering, divisie Topreferente GGz, te bereiken via telefoonnummer of Jos Boer, teamleider zorg van het Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen via telefoonnummer .

Solliciteren voor Psycholoog met interesse voor diagnostiek, behandeling en wetenschappelijk onderzoek Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.

Psycholoog met interesse voor diagnostiek, behandeling en wetenschappelijk onderzoek Specialistisch Centrum Ontwikkelingsstoornissen

Deventer,

32 tot 36 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlinisch Neuropsycholoog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBoer, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdimencegroep.nl/vacatures/psycholoog-met-interesse-voor-diagnostiek-behandeling-en-wetenschappelijk-onderzoek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.