Stage Social Work / Verpleegkunde / Pedagogiek Accare 24-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Stage Social Work / Verpleegkunde / Pedagogiek Accare 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Accare

  • Huidige: Stage Social Work / Verpleegkunde / Pedagogiek

Stage Social Work / Verpleegkunde / Pedagogiek

  • Geplaatst op 23-05-2024
  • Solliciteren voor 6 juni 2024

Het outreachend team in Leeuwarden biedt een stageplek per september voor een 4e jaarstudent Social Work (profiel Jeugd), Pedagogiek of Verpleegkunde. We bieden je de kans om te leren en ervaring op te doen. Tegelijk leren we ook graag van jou. Wees welkom bij Accare!

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Over je stageplek

Op de polikliniek in Leeuwarden wordt onderzoek gedaan en behandeling geboden bij verschillende psychiatrische ziektebeelden zoals ASS, ADHD, trauma, angst, stemming, forensische zorg en/of aanhoudende lichamelijke klachten van het jonge kind. Gedurende de verschillende fases van diagnostiek of behandeling leer en kijk je mee. Je wordt betrokken bij de werkzaamheden van verschillende gezinsbehandelaren op de poli. Je maakt deel uit van een generalistisch team, waarbij het outreachendteam je kernteam zal zijn.

Werkzaamheden zijn o.a. uitleg geven over psychiatrische ziektebeelden, meelopen in een behandeltraject, observaties op school en thuis of individuele behandeling voor zowel kind/ jongere als diens ouders. Je eigen leerproces staat hierin centraal. Je zult altijd onder toezicht van een ervaren behandelaar staan.

Wat breng jij mee?

Wie ben jij en wat is jouw motivatie? We zijn nieuwsgierig naar je en willen natuurlijk ook van jou leren. Ben jij flexibel inzetbaar, zelfstandig en klinkt deze stageplek als een mooie stap voor je?

We vertellen je er graag meer over. Je kunt mailen naar , stagecoördinator, via .

Gezien de complexe problematieken en om aan te kunnen sluiten bij de ouders, zijn wij op zoek naar stagiaires met enige levenservaring. Een rijbewijs is een vereiste en een eigen auto is een pre!

Wat bieden wij jou?

Stagiaires ontvangen bij ons een bruto stagevergoeding van € 390,- per maand bij een werkweek van 36 uur. (Een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer conform cao GGZ is bespreekbaar) Tijdens je stageperiode krijg je een laptop van Accare. Accare werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding.

Reageren kan alleen via de website van Accare tot en met 5 juni via de button 'solliciteren'.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSociotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/stage-social-work-verpleegkunde-pedagogiek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.