Begeleider Jeugdzorg Alliade 30-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Begeleider Jeugdzorg Alliade 30-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

A

 • Alliade logoAlliade logo

Nog 12 dagen om te reageren

Begeleider jeugdzorg

Hoven 2 in Drachten

Neem jij de tijd om kinderen écht te leren kennen, te onderzoeken wie ze zijn en wat ze nodig hebben? Wil jij het beste in kinderen naar boven halen en de zorg bieden die zij nodig hebben?

Wij zoeken voor locatie de Hoven 2 in Drachten, voor 24 - 36 uur per week, een:

Begeleider jeugdzorg

Locatie Hoven 2 in Drachten Contractduur onbepaald Contractduur 24 - 36 uur Sluiting vacature 13-05-2024 Vacaturenummer v24.0265

De Hoven 2 in Drachten is een woonlocatie voor 6 kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. De kinderen hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek, zoals autismespectrumstoornis (ASS) en hechtingsproblematiek. Dit kan ervoor zorgen dat de kinderen zich agressiever uiten dan wenselijk. Je leert hier veilig mee om te gaan, ter bescherming van jezelf, je collega's en de kinderen. De kinderen hebben behoefte aan duidelijkheid, structuur en nabijheid om zo veiligheid te ervaren. Vanwege de intensieve begeleidingsvraag krijgen de meeste kinderen 1 op 1 begeleiding, waarbij er gewerkt wordt vanuit de Triple-C visie. Overdag gaan de medewerkers met de kinderen naar kinderdagcentrum de Finne.

Je gaat doen

Als begeleider ben je samen met collega's verantwoordelijk voor de begeleiding, behandeling en verzorging van de kinderen. Vanuit ondersteuningsplannen in combinatie met de verschillende begeleidingsmethodieken zorg je gezamenlijk voor een voorspelbaar, zinvol en gevarieerd dagprogramma. Verdere werkzaamheden zijn:

 • Het opstellen van rapportages gericht op het behandelplan en de dagelijkse overdracht
 • Actief deelnemen aan overleggen met het team en externe instanties
 • Initiëren van ontwikkelingen die goed zijn voor het kind. Veranderingen worden altijd eerst besproken met de gedragskundige voordat de dagroutines worden aangepast
 • Je bent het aanspreekpunt voor verwanten, ouders en behandelaren.

We vragen van jou

Wij zoeken enthousiaste collega's die bewust kiezen voor het werken met deze doelgroep. Je bent zelfverzekerd en gemotiveerd om voor de kinderen en verwanten een passende toekomst voor te bereiden. In uitdagende situaties weet je kalm te blijven en adequaat te handelen, zonder de veiligheid van jezelf, je collega's en de kinderen uit het oog te verliezen. Daarnaast verwachten wij dat je in het bezit bent van:

 • Een afgeronde zorgopleiding mbo-niveau 3, bijvoorbeeld maatschappelijke zorg. Wij bieden jou de mogelijkheid om door te groeien naar mbo-niveau 4
 • Kennis van de Triple-C methodiek is een pré.

Je krijgt van ons

Een functie waarin je als begeleider de mogelijkheid hebt om intensief betrokken te zijn bij de meerzorg-doelgroep, waarbij uitdagende situaties kunnen voorkomen. Je krijgt daarnaast de vrijheid om activiteiten te ondernemen en te zorgen voor een goede woonomgeving voor de kinderen. Verder bieden wij:

 • Een goed salaris van max. € 3.067,00 (mbo-niveau 3, FWG 30) of €3.535,00 (mbo-niveau 4, FWG 40) bruto per maand o.b.v. 36 uur. De inschaling is afhankelijk van ervaring conform cao Gehandicaptenzorg
 • Een vast contract voor 24-36 uur per week
 • Naast vakantietoeslag ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Waar kun je terecht voor informatie over de functie?

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel via onderstaande button 'solliciteren' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met , , via of .

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvang jij zo snel mogelijk een uitnodiging van ons. Een gesprek kan dus al snel plaatsvinden.

Een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag is verplicht en een voorwaarde. Dit regelen én betalen wij.

Locatie Hoven 2 in Drachten Contractduur onbepaald Contractduur 24 - 36 uur Sluiting vacature 13-05-2024 Vacaturenummer v24.0265

 • Thiedamaweg in Damwoude
 • 8 - 28 uur | Bepaalde tijd

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]3067 – 3067
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDamwald, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.alliade.nl/werken-bij/vacatures/4771/begeleider-jeugdzorg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.