Allround klinisch psycholoog Maandag 21-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Allround klinisch psycholoog Maandag 21-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Allround klinisch psycholoog via Maandag® krijg je de unieke kans om je expertise in te zetten binnen verschillende zorginstellingen. Je werkt met diverse doelgroepen en krijgt de mogelijkheid om klinische en beleidsmatige vaardigheden te ontwikkelen. Deze rol biedt flexibiliteit en afwisseling, waardoor je continu wordt uitgedaagd en jouw professionele groei wordt gestimuleerd.

Je taken kunnen onder andere het volgende omvatten

 • Het uitvoeren en verwerken van diagnostisch onderzoek. In overleg kan het onderzoek bij een aantal opdrachtgevers worden uitgevoerd door een psychodiagnostisch werkende of psycholoog.
 • Bieden van behandeling en therapie, waaronder het schrijven van behandelplannen en uitvoeren van cognitieve gedragstherapie;
 • Samenwerken met multidisciplinaire teams, waaronder psychiaters en uitvoerend zorgpersoneel;
 • Het bieden van preventie en voorlichting;
 • Bijdragen aan klinisch onderzoek en het ontwikkelen van nieuwe behandelmethoden;
 • Het bieden van acute psychologische interventies tijdens crisissituaties.

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform de cao waarin je grotendeels zult gaan werken. We nemen als voorbeeld de CAO gehandicaptenzorg, waar je in FWG 75 zult worden ingeschaald afhankelijk van je werkervaring. We bieden je een salaris van tussen de €6.675,56 en €10.264,44 op basis van 40 uur;
 • Wij vergoeden alle reiskosten van €0,23 per kilometer of je ontvangt van ons een leaseauto;
 • Pensioenopbouw bij BeFrank;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Bij ons kun je gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy;
 • Opbouw van 8,33% vakantiegeld en 25 vakantie dagen (o.b.v. 40 uur).

Naast al deze praktische zaken ondernemen we eens in het half jaar een leuke groepsactiviteit! Zien we je daar?

Functie eisen

 • Je bent een gediplomeerde en BIG-geregistreerde klinisch psycholoog
 • Je hebt ruime ervaring met diagnostiek, behandeling en beleid binnen verschillende settingen
 • Je bent voor 8-36 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Wij zijn op zoek naar een klinisch psycholoog die het leuk vindt om tijdelijk in te springen bij een van onze opdrachtgevers in verschillende sectoren. Je gaat bijvoorbeeld tijdelijk werken bij deze grote organisatie in Friesland. Deze organisatie biedt hulp aan kwetsbare mensen in Friesland, in de gebieden jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werk- en dagbesteding. De werknemers bij deze organisatie richten zich op het ontdekken van mogelijkheden en oplossingen.

Als klinisch psycholoog maak je deel uit van een multidisciplinaire team. Je komt terecht in een dynamisch en gedreven team van meerdere psychologen, orthopedagogen en behandelaren, waar een goede onderlinge sfeer en samenwerking heerst. Uiteraard ontvang je een grondige inwerkperiode, maar ook na die periode staan je collega's klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Allround klinisch psycholoog die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlinisch Psycholoog
Indicatie salaris (min – max]6676 – 10264
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)8 – 36
Contactgegevenskirsten.vanderpol@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217443?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.